MASTERSTUDIES.DK

Master Arkitektur i Tjekkiet - Master Tjekkiet

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Arkitektur er den handel, som bygningerne er konstrueret og derefter bygget. Dette sker ved at bruge teknologi, materialer og miljø med henblik på at opfylde kravene i loven og af de kontraherende byggeriet.

Den Tjekkiske Republik, er en indlandsstat i Centraleuropa. Landet er omgivet af Tyskland mod vest, Østrig i syd, Slovakiet i øst og Polen i nord. Dens hovedstad og største by, med 1,3 millioner indbyggere, er Prag.

Master grad programmer i Arkitektur i Tjekkiet. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Arkitektur, Tjekkiet Filter

Master i landskabsplanlægning

Czech University Of Life Sciences Faculty of Environmental Sciences
på universitet Fuldtid September 2020 Tjekkiet Prag

Landskabsplanlægningsprogrammet sigter mod at forberede kandidater tilstrækkeligt til at være konkurrencedygtig på det internationale arbejdsmarked.

Master i arkitektur og bydesign

Brno University of Technology
på universitet Fuldtid 2 - 4 år September 2020 Tjekkiet Brno

Forberedelse af en gradueret arkitekt for at blive en kreativ ekspert i hele hans komplekskompleks, der er i stand til at klare design og ledelsesopgaver i processen med kapitalkonstruktion.

Master i arkitektur og bydesign

Technical University of Liberec
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Tjekkiet Liberec

Den kandidat er en arkitekt med alsidig uddannelse i arkitektonisk struktur design, interiør og urbanistiske værker. Studierne afsluttes med den endelige statseksamen, hvoraf en del er eksaminer i kunst- og arkitekturhistorie, støttestrukturer, bygningskonstruktion og et disses forsvar.