Fjernundervisning Master - Arkitektur i USA

Fjernundervisning Master - Arkitektur i USA

Arkitektur

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Masters in Architecture kan defineres på flere måder, men den ideelle definition af det som en karriere erhverv kommer fra en uddannelsesmæssig sammenhæng. Det er derfor beskrevet som den videnskab og kunst at designe og oprettelse af de fysiske strukturer.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Fjernundervisning Master grad programmer i Arkitektur i USA. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere
I øjeblikket ingen programmer til at vise under Master Arkitektur USA distance. Prøv vores kategori Master Fjernundervisning i stedet.

Search for similar programs here