MASTERSTUDIES

Find mastergrad i Arkitekturanalyse her!

At erhverve en kandidatgrad er en god mulighed for enkeltpersoner på udkig efter videreuddannelse efter at have gennemført en bacheloruddannelse eller for fagfolk på udkig efter en karriereændring. Der findes mange fuldtids- og deltidsprogrammer, der kan bane vejen til høje betalingsmuligheder.

Hvad er en Master i Architectural Analytics? Denne type grad forbereder enkeltpersoner til at komme ind i arbejdslivet som kompetente arkitekter. Det fokuserer på meningsfyldte ingeniørdiscipliner, der er nødvendige for at konstruere en visuelt tiltalende, men fundamentalt forsvarlig struktur. Studerende fokuserer på design og matematiske principper, så de kan forstå hvert trin i byggeprocessen. De kan lære at designe boliger, kommercielle skyskrabere og industrielle faciliteter.

Personer, der gennemfører en Master i Architectural Analytics udvikler stærke kritiske tænkning og problemløsning færdigheder.De lærer, hvordan man strategisk anvender grundlæggende ingeniørprincipper for at imødekomme kundernes forventninger, hvilket kan være meget nyttigt i en fremtidig karriere. De kan også lære at være effektive ledere, der er i stand til at delegere opgaver og motivere holdmedlemmer.

Udgifterne til en kandidatgrad varierer afhængigt af institutionen. Omkostningerne afhænger også af programmets længde. De fleste programmer tager generelt mellem et og tre år at afslutte. Prospektive studerende kan kontakte administrationen af ​​institutionerne, de er interesseret i at lære mere.

Der er mange muligheder til rådighed for kandidater fra en Master i Architectural Analytics. De fleste indgår i arbejdsstyrken til at designe forkantskonstruktioner til kunder, herunder bæredygtige bygninger, der udnytter grøn teknologi. Der er stillinger til rådighed inden for bygge-, fremstillings-, regerings- og konsulentsektoren. Opgaver omfatter ledelse af projekter, revisionsbygninger og udvikling af kode og vedtægter.

Institutioner over hele verden tilbyder denne type grad. Studerende kan vælge at tage kurser online eller på campus afhængigt af deres faglige mål og præferencer. For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

1 Resultater i Arkitekturanalyse Filter

Master of Engineering Ledelse i High Performance Buildings

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Ledelseskurser
Feb 2021
<
Fuldtid
<
12 måneder
Engelsk
på universitet

Master of Engineering Leadership (MEL) i High Performance Buildings er designet til ingeniører og arkitekter, der ønsker at gøre en forskel i bygningssektoren.

Læs mere