MASTERSTUDIES.DK

Master Kunststudier i Sydney - Master Kunststudier

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

De Arts involverer programmer en abstrakt karakter, og typisk universiteter opdele skolerne i Arts fra skoler i Science. De fordele, der tilbydes til fællesskabet ved kunst er mere kreative og gearet til intellektuel tænkning.

Australien uddannelse er primært regeringens ansvar. Regeringen finansierer fuldt ud offentlig universitetsuddannelse, mens den delvist finansierer private universitetsuddannelse.Australien er en engelsk-talende land, de fleste af studerende fra lande, hvis engelsk er det første sprog ofte elsker at studere i dette land

Elleve universiteter udstrækning opererer i denne by. For eksempel er den populære University of Sydney, University of New South Wales og Macquarie University placeret her.

Master grad programmer i Kunststudier i Australien, Sydney. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Kunststudier, Sydney Filter

Master of Arts and Entertainment Management

Australian Institute of Music
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år September 2019 Australien Sydney + 1 mere

Styrker din tænkning med robuste iværksætterstrategier.

Mester i animation og visualisering

University of Technology Sydney
på universitet Fuldtid 1 år Januar 2020 Australien Sydney

UTS Master of Animation og visualisering er blevet udviklet i samarbejde med Animal Logic og tilbydes gennem UTS Animal Logic Academy. Kurset udvikler samarbejde problemløsning færdigheder og ekspertise gennem kreative og tekniske samarbejde arbejde i en specialbygget studie med den virkelige verden produktion arbejdsstrukturer og kreative og tekniske projekter, under vejledning og mentorskab af praktikere og kreative ledere fra industrien, herunder Animal Logic.

Master of Creative Arts (Forskning)

University of Technology Sydney
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år Januar 2020 Australien Sydney + 1 mere

Master of Creative Arts (Forskning) er generelt beregnet til personer med erhvervserfaring i medier og kreativ kunst, der ønsker at gennemføre kreativ forskning, der involverer udarbejdelse og præsentation af et vedvarende kreativt arbejde, der kan opnås inden for tidsrammen for et kandidatprojekt samt en afhandling på 10.000-15.000 ord.