MASTERSTUDIES.DK

Master Kunststudier i Tallinn - Master Kunststudier

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

De Arts refererer til programmer, der fokuserer på intellektuelle typen emner, der ikke altid så ligetil som videnskab og matematik. Dem, der ønsker at spille en kreativ rolle ved at bidrage til fællesskabet ville være interesseret i kunst.

Estland er blandt andet kendt for sine skove (de udgør næsten halvdelen af ​​det område), og for at være det eneste land i Europa med næsten total 4G-netværkets dækningsområde. Estland indeholder højt niveau og internationalt anerkendt uddannelse, og mange universiteter i landet tilbyder uddannelser i engelsk.

Tallinn er hovedstaden i Estland og den største i landet. Det har over 400.000 indbyggere. Tallinn by har 2 store universiteter og over 5 mindre institutioner for videregående uddannelse og videnskab.

Master grad programmer i Kunststudier i Estland, Tallinn. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Kunststudier, Tallinn Filter

Master of Design og Håndværk

Estonian Academy of Arts
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Estland Tallinn

Det Estonian Academy of Arts tilbyder et kandidatuddannelse i design og håndværk, leveret på engelsk. Eleverne indtaster et fælles program, men vælger også en disciplin: keramik, glas kunst og design, smykker og smedning, tekstil design, læder kunst og tilbehør design eller mode design.

Master i Animation

Estonian Academy of Arts
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Estland Tallinn

Estonian Academy of Arts tilbyder en 2-årig kandidatuddannelse Animation program til ph.d.-studerende med interesse i animation dirigerende og film.