MASTERSTUDIES.DK

Master Kunststudier i Estland - Master Estland

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Dem, der ønsker at blive involveret i de skønne kunster, i studiet af litteratur og filosofi, eller at prøve andre kreative roller som designe mode eller kulinarisk kunst, vil være mest sandsynligt at finde programmet for deres interesse i kategorien Arts.

Estland er et demokratisk parlamentarisk republik inddelt i femten amter, med dens hovedstad og største by er Tallinn. Estland har 12 offentlige og 8 private universiteter. Den ældste universitet i landet er universitetet i Tartu, etableret i 1632.

Master grad programmer i Kunststudier i Estland. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Kunststudier, Estland Filter

Master of Design og Håndværk

Estonian Academy of Arts
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Estland Tallinn

Det Estonian Academy of Arts tilbyder et kandidatuddannelse i design og håndværk, leveret på engelsk. Eleverne indtaster et fælles program, men vælger også en disciplin: keramik, glas kunst og design, smykker og smedning, tekstil design, læder kunst og tilbehør design eller mode design.

Master i Animation

Estonian Academy of Arts
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Estland Tallinn

Estonian Academy of Arts tilbyder en 2-årig kandidatuddannelse Animation program til ph.d.-studerende med interesse i animation dirigerende og film.