Filter
Kandidatgrader
Frankrig Besançon Studietype: alle Hastighed: alle

Master Kunststudier i Besançon - Master Kunststudier

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Programmer i Arts spænder fra filosofi til engelsk, vokal præstation til instrumental performance, og selv kulinariske kunst eller mode. Tråden, der forbinder kunst programmer er, at de alle har at gøre med kreativ læring.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Master grad programmer i Kunststudier i Frankrig, Besançon. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kunststudier, Besançon

Grader
Sted
Frankrig
Besançon
Studietype
Hastighed
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

Den Mindre Bog Digitale Humanistiske Mastergrad sigter mod at levere højt niveau kompetence i sjældne og tidlige bøger med henblik på at give kapaciteten til at arbejde i ... [+]

Oversigt over programmet

Den Mindre Bog Digitale Humanistiske Mastergrad sigter mod at levere højt niveau kompetence i sjældne og tidlige bøger med henblik på at give kapaciteten til at arbejde i bogen handel eller i sjældne bog bevarelse og digitalisering, sammen med digital humaniora ekspertise tillader en til at overvåge digitalisering, online tilgængelighed og 3D animation projekter, blandt andre.

Programbeskrivelse

En toårig kandidatuddannelse undervist på engelsk (80 procent) og fransk (20 procent).

Undervisede emner omfatter beskrivende bibliografi (beskrivelse af sjældne og tidlige bøger); Bogens historie og skrivning; digital humaniora teori og praksis; samfundsledelse; computervidenskab (TEI, XML, database oprettelse og styring, digital billeddannelse, 3D teknologi); og grundlæggende træning i klassiske sprog.... [-]

Frankrig Besançon
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk