Filter
Kandidatgrader
Frankrig Montpellier Studietype: alle Hastighed: alle

Master Kunststudier i Montpellier - Master Kunststudier

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Programmer i Arts spænder fra filosofi til engelsk, vokal præstation til instrumental performance, og selv kulinariske kunst eller mode. Tråden, der forbinder kunst programmer er, at de alle har at gøre med kreativ læring.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Som hjem for 100.000 indbyggere, er Montpellier en by beliggende i Middelhavet på den sydlige kyst af Frankrig. Byen har flere seværdigheder og turistattraktioner. Montpellier er hjemsted for 3 universiteter og flere læreanstalter.

Master grad programmer i Kunststudier i Frankrig, Montpellier. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Kunststudier, Montpellier

Grader
Sted
Frankrig
Montpellier
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
ArtFX

"Kom lege i grandmasters retten" ... [+]

VIDEO SPIL I 5 ÅR (kandidatgrad ækvivalent)

Mål for videospilkursusAcquire avancerede kunstneriske og tekniske færdigheder inden for gaming: videospil, traditionelle spil og nye former (Virtual Reality, Augmented Reality, Alternative Reality)Lær hvordan du lærer og hvordan man forstår hvad du lærerMester faglige studievaner: Kendskab til handlerne og videospilindustrien, iterativ udviklingsmetode, kunstnerisk retning, produktionsstyring og opfølgning, audiovisuel lov, ledelse, forretningsskabelseMaster softwaren: UE4, Unity 5, Game Maker Studio 2, CryEngine, 3ds Max, Maleren / Designer Substance, Maya, Zbrush, SpeedTree, Houdini, osv.

SPIL DESIGN ELLER SPIL ART - VÆLG MELLEM 2 SPECIALISERINGER... [-]

Frankrig Montpellier
September 2019
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
ArtFX

"Bliv skuespiller for morgendagens visuelle innovationer" ... [+]

DIGITAL DIRECTOR DIPLOMA I 5 ÅR (kandidatgrad tilsvarende)

VFX, 3D Animation og CG Specializations

De første to år er designet til at give et solidt fundament for eleverne, inden de går i gang med filmskabelse. Det første år er en forberedende kunstnerisk klasse. Kurserne er opdelt i korte interventioner omkring grundlæggende temaer og konkrete projekter for at hjælpe eleverne med at blive bekendt med de forskellige begreber.

1. år

Kunstnerisk

Mål

Skaffe solide kunstneriske og kulturelle baserFå arbejdsløshed til at give dig selv chancen for at lykkesUdvikle din kreativitet, din nysgerrighed og din opfindsomhedErhverve en kunstnerisk og filmisk kulturMaster det grundlæggende ved tegning, fotografering, skulptur, filmanalyse og animationLær om teamwork og organisationFå det grundlæggende i Business English-kommunikation... [-]
Frankrig Montpellier
September 2019
Engelsk
Fuldtid
5 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk