Filter
Kandidatgrader
Holland Amsterdam Studietype: alle Hastighed: alle

Master Kunststudier i Amsterdam - Master Kunststudier

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Programmer i Arts spænder fra filosofi til engelsk, vokal præstation til instrumental performance, og selv kulinariske kunst eller mode. Tråden, der forbinder kunst programmer er, at de alle har at gøre med kreativ læring.

Nederlandene er et konstituerende land i Kongeriget Nederlandene, som består af tolv provinser i det nordvestlige Europa, og tre øer i Caribien. Engelsktalende studerende vil have nogen problemer med at finde egnede kurser. For internationale studerende, der søger til universiteter i Holland, er flere stipendier til rådighed.

Hovedstaden i Holland, har Amsterdam kendte universiteter som universitetet i Amsterdam og Universiteitsbibliotheek Amsterdam. Disse uddannelsesinstitutioner har en tendens til at give diversificeret graduate og postgraduate uddannelser, og de har top notch forsknings-og udviklingsfaciliteter.

Master grad programmer i Kunststudier i Holland, Amsterdam. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kunststudier, Amsterdam

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Vrije Universiteit Amsterdam

Forsknings Master i Kritiske Studier i Kunst & Kultur er et to-årigt program, som vil gøre dig i stand til at udvikle sig til en professionel forsker. Programmet besk ... [+]

Master i Kritiske Studier i Kunst & Kultur (Research)

Dette to-årigt program er enestående i Holland. Med særlig vægt på metodiske og teoretiske problemstillinger, det interrelates perspektiver fra kunsthistorie, medievidenskab, designstudier og arkitekturhistorie. Det fremmer erhvervelse af viden, analytiske færdigheder og en evne til kritisk reflektere over historiske og nutidige udvikling i de kulturelle industrier. Det handler om en analyse af "visuelle objekter" (fra landskaber, byer og bygninger til kunstværker i forskellige medier, film, tv, design og spil) i deres sociale, institutionelle, økonomiske og ideologiske sammenhænge. Programmet er undervises på engelsk.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk