Filter
Kandidatgrader
Holland Amsterdam Studietype: alle Hastighed: alle

Master Kunststudier i Amsterdam - Master Kunststudier

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Programmer i Arts spænder fra filosofi til engelsk, vokal præstation til instrumental performance, og selv kulinariske kunst eller mode. Tråden, der forbinder kunst programmer er, at de alle har at gøre med kreativ læring.

Nederlandene er et konstituerende land i Kongeriget Nederlandene, som består af tolv provinser i det nordvestlige Europa, og tre øer i Caribien. Engelsktalende studerende vil have nogen problemer med at finde egnede kurser. For internationale studerende, der søger til universiteter i Holland, er flere stipendier til rådighed.

Hovedstaden i Holland, har Amsterdam kendte universiteter som universitetet i Amsterdam og Universiteitsbibliotheek Amsterdam. Disse uddannelsesinstitutioner har en tendens til at give diversificeret graduate og postgraduate uddannelser, og de har top notch forsknings-og udviklingsfaciliteter.

Master grad programmer i Kunststudier i Holland, Amsterdam. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kunststudier, Amsterdam

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Vrije Universiteit Amsterdam

Forskningsuddannelsesprogrammet Kritiske studier i kunst og kultur (tidligere kendt som VAMA), specialisering af humaniora, kandidatstudier, fokuserer på studiet af den a ... [+]

Forskningsuddannelsesprogrammet Kritiske studier i kunst og kultur (tidligere kendt som VAMA), specialisering af humaniora, kandidatstudier , fokuserer på studiet af den aktuelle udvikling inden for visuel kunst, arkitektur, design og medier fra et teoretisk og historisk perspektiv. I en globaliserende kulturel verden, hvor kunst, arkitektur, design og medier stadig integreres og pakkes som ”kreative industrier”, kræver disciplinære grænser spørgsmål og udfordring, men alligevel en grundig forankring i ældre og nyere discipliner som kunsthistorie, arkitekturhistorie , designkultur og mediestudier er en forudsætning for at gøre det.I dine undersøgelser vil du fokusere på analysen af "visuelle objekter": af artefakter i forskellige medier, der fungerer (primært eller delvist) som billeder. Dette spænder fra landskaber, byer og bygninger til kunstværker i forskellige medier såvel som film, tv, design og spil. Begreber som inter-, kryds- og transmedialitet spiller en vigtig rolle i programmet. Da artefakter, medier og former for intermedialitet kun kan eksistere i specifikke sociale, institutionelle, økonomiske og ideologiske rammer og netværk, vil kritiske studier i kunst og kultur udstyre dig med de analytiske og kritiske værktøjer, der er nødvendige for at analysere disse. Hver af de fire hoveddiscipliner, der informerer specialiseringen, bringer specifikke teorier og metoder til bordet, og programmet søger at fremhæve deres indbyrdes forbindelse, med henvisning til deres specifikke potentiale såvel som mulige begrænsninger.Hvis du er interesseret i at forfølge en ph.d. efter din kandidatuddannelse, men også hvis du generelt værdsætter kritisk holdning og originale spørgsmålstegn baseret på et dybtgående kendskab til dit forskningsemne og ønsker at udvikle dine forskningsevner, vil... [-]

Holland Amsterdam
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk