MASTERSTUDIES.DK

Master Kunststudier i Amsterdam - Master Kunststudier

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Programmer i Arts spænder fra filosofi til engelsk, vokal præstation til instrumental performance, og selv kulinariske kunst eller mode. Tråden, der forbinder kunst programmer er, at de alle har at gøre med kreativ læring.

Nederlandene er et konstituerende land i Kongeriget Nederlandene, som består af tolv provinser i det nordvestlige Europa, og tre øer i Caribien. Engelsktalende studerende vil have nogen problemer med at finde egnede kurser. For internationale studerende, der søger til universiteter i Holland, er flere stipendier til rådighed.

Hovedstaden i Holland, har Amsterdam kendte universiteter som universitetet i Amsterdam og Universiteitsbibliotheek Amsterdam. Disse uddannelsesinstitutioner har en tendens til at give diversificeret graduate og postgraduate uddannelser, og de har top notch forsknings-og udviklingsfaciliteter.

Master grad programmer i Kunststudier i Holland, Amsterdam. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Kunststudier, Amsterdam Filter

Mester i humaniora: kritiske studier i kunst & kultur (forskning)

Vrije Universiteit Amsterdam
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Holland Amsterdam

Forsknings Master i Kritiske Studier i Kunst & Kultur er et to-årigt program, som vil gøre dig i stand til at udvikle sig til en professionel forsker. Programmet beskæftiger sig med ...