Filter
Kandidatgrader
Italien Bologna Studietype: alle Hastighed: alle

Master Kunststudier i Bologna - Master Kunststudier

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Dem, der ønsker at blive involveret i de skønne kunster, i studiet af litteratur og filosofi, eller at prøve andre kreative roller som designe mode eller kulinarisk kunst, vil være mest sandsynligt at finde programmet for deres interesse i kategorien Arts.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Blandt en af ​​de meget gamle byer i Italien, har Bologna altid været en meget fornem sted at besøge og få uddannelse. Uddannelsesinstitutioner, såsom University of Bolonga, prale af veluddannede fakultet og undervisning i middelalderens kunst, musik og kultur.

Master grad programmer i Kunststudier i Italien, Bologna. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Kunststudier, Bologna

Grader
Sted
Italien
Bologna
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
University of Bologna

Den internationale læseplan for Master of Arts, Museology og Curatorship tager sigte på at diskutere de forskellige metoder inden for valorisering af kunst, museologi og ... [+]

Den internationale læseplan for Master of Arts, Museology og Curatorship (AMaC) tager sigte på at diskutere de forskellige metoder inden for valorisering af kunst, museologi og kuratorskab i et internationalt perspektiv.

I deres første år vil de studerende erhverve en dyb historisk, kritisk og operationel viden om kunstsystemet og dens udfordringer. I deres andet år vil de studerende praktisk talt anvende de teoretiske problemstillinger, der har specialiseret sig i et af tre specifikke områder: Valorisation af kunst, museer og museumologi og curatorhip.

5 grunde til at tilmelde sig kandidatuddannelsen

1. Du kan få en solid kunsthistorisk grundstødning fra middelalderen til nutidens periode.... [-]

Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bologna

Dette program for innovation og organisation af kultur og kunst (GIOCA) ved University of Bologna er designet til at skabe en præcis professionel figur: en administrator ... [+]

Dette program for innovation og organisation af kultur og kunst (GIOCA) ved University of Bologna er designet til at skabe en præcis professionel figur: en administrator med en solid grundforbindelse i ledelsen, der er indrettet til at interagere effektivt med den kunstneriske kulturelle dimension af forskellige typer organisationer , forstå deres krav og med evne til at fungere som en grænseflade med kravene i den omgivende økonomiske og sociale verden for en række profiler, der: direkte deltager i kunst og kulturelle organisationer, deltager som konsulenter, interagerer som en grænseflade med offentlige og private institutioner, der støtter arbejdet i specifikke organisationer (lokale myndigheder, sponsorer, fonde osv.).... [-]

Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk