MASTERSTUDIES.DK

Master Kunststudier i Cagliari - Master Kunststudier

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Programmer i Arts spænder fra filosofi til engelsk, vokal præstation til instrumental performance, og selv kulinariske kunst eller mode. Tråden, der forbinder kunst programmer er, at de alle har at gøre med kreativ læring.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Cagliari er en italiensk by med et stort antal af de sproglige undervisningsinstitutionerne. I Cagliari kan man lære alle sprog, der tales i hele Europa. Hvis du ønsker at erhverve flere sprog, er dette det rette sted for dig.

Master grad programmer i Kunststudier i Italien, Cagliari. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Kunststudier, Cagliari Filter

Kandidatuddannelsen i arkæologi og kunsthistorie

University of Cagliari
på universitet Fuldtid 2 år Oktober 2019 Italien Cagliari

Kandidater i interklassegradsforløbet i arkæologi eller kunsthistorie erhverver specialkundskaber, der falder inden for fællesområder eller specifikke for de to kandidatgrader. I særdeleshed erhverver de færdigheder i restaurering af kulturarven og forbedrer den viden, der tidligere er erhvervet inden for arkæologi og historie af græsk og romersk kunst og af kristen og middelalderlig arkæologi.