Filter
Kandidatgrader
Kroatien Studietype: alle Hastighed: alle

Master Kunststudier i Kroatien - Master Kroatien

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

De Arts henviser til enhver fagområde, der involverer mere kreativ tænkning i modsætning til den videnskabelige, matematisk tankegang. Mange kunst programmer er fokuseret på litteratur, mens andre involverer praktisere de fine kunst som maleri eller musik.

Kroatien er et land, hvor 40% af sine borgere på mellem 18 og 35 år har opnået videregående uddannelse uddannelse. Landet har forbedret studerendes liv i disse universiteter med en aftaget levestandard i disse universiteter især for både lokale og endda internationale studerende.

Master grad programmer i Kunststudier i Kroatien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kunststudier, Kroatien

University of Dubrovnik

Ph.d.-studie i restaurering og bevaring (træ, papir, tekstil, metal og keramik) varer to år, dvs fire semestre (120 ECTS-point). Ved afslutningen af ​​kandidat studerende ... [+]

Restaurering og bevaring (træ, papir, tekstil, metal og keramik)

Ph.d.-studie i restaurering og bevaring (træ, papir, tekstil, metal og keramik) varer to år, dvs fire semestre (120 ECTS-point). Ved afslutningen af ​​kandidat studerende opnå den akademiske grad af Master i bevaring og restaurering (træ, papir, tekstil, metal, keramik).

&nbsp

Efter en vellykket gennemførelse af denne undersøgelse, er studerende kvalificeret til ansættelse i statsforvaltningen, i amt og / eller byen kontorer med ansvar for kultur og monument beskyttelse, de i museer, gallerier, restaurering og bevaring workshops eller arkiver, eller kan starte deres egen virksomhed . Denne undersøgelse er den eneste af sin art i Kroatien, og det er helt på linje med Bologna-erklæringen.Rammerne for dette program indebærer daglige samarbejde mellem lærere og studerende, mobiliteten for både lærere og elever i løbet af kurset og mulighed for de studerende at tilmelde sig ethvert kursus af en lignende profil og niveau (udtrykt i ECTS-point) i universiteter i EU, der tilbyder kompatible undersøgelser. ... [-]

Kroatien Dubrovnik
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk