Master Arts i Kroatien - Master Kroatien

Master Arts i Kroatien - Master Kroatien

Arts

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Dem, der ønsker at blive involveret i de skønne kunster, i studiet af litteratur og filosofi, eller at prøve andre kreative roller som designe mode eller kulinarisk kunst, vil være mest sandsynligt at finde programmet for deres interesse i kategorien Arts.

Kroatien, officielt Republikken Kroatien er en enhedsstat demokratisk parlamentarisk republik ved skillevejen mellem Centraleuropa, Balkan, og Middelhavet. Dens hovedstad og største by er Zagreb.

Master grad programmer i Arts i Kroatien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

restaurering og bevaring

University of Dubrovnik
på universitet Fuldtid 2 år October 2018 Kroatien Dubrovnik

Ph.d.-studie i restaurering og bevaring (træ, papir, tekstil, metal og keramik) varer to år, dvs fire semestre (120 ECTS-point). Ved afslutningen af ​​kandidat studerende opnå den akademiske grad af Master i bevaring og restaurering (træ, papir, tekstil, metal, keramik). [+]

Restaurering og bevaring (træ, papir, tekstil, metal og keramik)

Ph.d.-studie i restaurering og bevaring (træ, papir, tekstil, metal og keramik) varer to år, dvs fire semestre (120 ECTS-point). Ved afslutningen af ​​kandidat studerende opnå den akademiske grad af Master i bevaring og restaurering (træ, papir, tekstil, metal, keramik).

&nbsp

Efter en vellykket gennemførelse af denne undersøgelse, er studerende kvalificeret til ansættelse i statsforvaltningen, i amt og / eller byen kontorer med ansvar for kultur og monument beskyttelse, de i museer, gallerier, restaurering og bevaring workshops eller arkiver, eller kan starte deres egen virksomhed . Denne undersøgelse er den eneste af sin art i Kroatien, og det er helt på linje med Bologna-erklæringen.Rammerne for dette program indebærer daglige samarbejde mellem lærere og studerende, mobiliteten for både lærere og elever i løbet af kurset og mulighed for de studerende at tilmelde sig ethvert kursus af en lignende profil og niveau (udtrykt i ECTS-point) i universiteter i EU, der tilbyder kompatible undersøgelser. ... [-]