MASTERSTUDIES.DK

Master Kunststudier i Dubrovnik - Master Kunststudier

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Programmer i Arts spænder fra filosofi til engelsk, vokal præstation til instrumental performance, og selv kulinariske kunst eller mode. Tråden, der forbinder kunst programmer er, at de alle har at gøre med kreativ læring.

Kroatien, officielt Republikken Kroatien er en enhedsstat demokratisk parlamentarisk republik ved skillevejen mellem Centraleuropa, Balkan, og Middelhavet. Dens hovedstad og største by er Zagreb.

Studerende, der gennemfører videregående uddannelser i denne by er i stort tal. Dette skyldes de mange institutioner, såsom den populære Dubrovnik International University. Videregående uddannelser i denne by er meget værdsat som institutionerne her har produceret bemærkelsesværdige mennesker i Kroatien.

Master grad programmer i Kunststudier i Kroatien, Dubrovnik. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Kunststudier, Dubrovnik Filter

restaurering og bevaring

University of Dubrovnik
på universitet Fuldtid 2 år Oktober 2019 Kroatien Dubrovnik

Ph.d.-studie i restaurering og bevaring (træ, papir, tekstil, metal og keramik) varer to år, dvs fire semestre (120 ECTS-point). Ved afslutningen af ​​kandidat studerende opnå den akademiske grad af Master i bevaring og restaurering (træ, papir, tekstil, metal, keramik).