Filter
Kandidatgrader
Mexico Aguascalientes Aguascalientes Studietype: alle Hastighed: alle

Master Kunststudier i Aguascalientes - Master Kunststudier

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

De Arts henviser til enhver fagområde, der involverer mere kreativ tænkning i modsætning til den videnskabelige, matematisk tankegang. Mange kunst programmer er fokuseret på litteratur, mens andre involverer praktisere de fine kunst som maleri eller musik.

Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladelse visum, hvilket er svært at få, hvis du blot ønsker at freelance for en kort tid. De fleste af de statsfinansierede universiteter på borgmester byer (statens hovedstad) har korte kurser om historie, gastronomi og kulturelle emner, de fleste af dem er næsten gratis.

Master grad programmer i Kunststudier i Mexico, Aguascalientes. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
PhD
Andre studiemuligheder i Mexico

1 Resultater i Kunststudier, Aguascalientes

Andre muligheder inden for dette studieområde:
PhD
Universidad Autonoma de Aguascalientes

Master of Arts henvender sig til fagfolk fra forskellige discipliner, der søger at uddybe og udvide deres viden om fænomenet kunst, analyse, fremme og udbredelse. ... [+]

Master of Arts henvender sig til fagfolk fra forskellige discipliner, der søger at uddybe og udvide deres viden om fænomenet kunst, analyse, fremme og udbredelse.

Tilsvarende kandidat ønsker at opgradere og stimulere dannelsen af ​​overvejelser om state of the art og dens konsekvenser for nuværende livsstil. Det er vigtigt for dem interesseret i at give mening ud fra et fagligt synspunkt, den kunstneriske aktivitet, som iværksættes som en af ​​de kulturelle manifestationer af større kompleksitet, til at generere nye forklaringer, berige debatten og i sidste ende bidrage til forståelsen af ​​option os selv som individer og som en social gruppe.

Linje arbejde præsenterer Mesteren er:... [-]

Mexico Aguascalientes
Juli 2020
Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk