Filter
Kandidatgrader
Mexico Aguascalientes Aguascalientes Studietype: alle Hastighed: alle

Master Kunststudier i Aguascalientes - Master Kunststudier

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

De Arts henviser til enhver fagområde, der involverer mere kreativ tænkning i modsætning til den videnskabelige, matematisk tankegang. Mange kunst programmer er fokuseret på litteratur, mens andre involverer praktisere de fine kunst som maleri eller musik.

Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvis du ønsker at studere for dit kursus i nationale selvstyrende universitet Mexico, vil det være en genial liv med meget underholdning i landet så godt.

En af de mest folkerige byer i Mexico, er Aguscalientes kendt for sine internationale universiteter. Uddannelsesinstitutioner såsom Universidad Autónoma de Aguascalientes er tilknyttet forskellige internationale universiteter, og de er kendt for deres smukke campusser.

Master grad programmer i Kunststudier i Mexico, Aguascalientes. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
PhD

1 Resultater i Kunststudier, Aguascalientes

Grader
Sted
Mexico
Aguascalientes
Aguascalientes
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
PhD
Universidad Autonoma de Aguascalientes

Master of Arts henvender sig til fagfolk fra forskellige discipliner, der søger at uddybe og udvide deres viden om fænomenet kunst, analyse, fremme og udbredelse. ... [+]

Master of Arts henvender sig til fagfolk fra forskellige discipliner, der søger at uddybe og udvide deres viden om fænomenet kunst, analyse, fremme og udbredelse.

Tilsvarende kandidat ønsker at opgradere og stimulere dannelsen af ​​overvejelser om state of the art og dens konsekvenser for nuværende livsstil. Det er vigtigt for dem interesseret i at give mening ud fra et fagligt synspunkt, den kunstneriske aktivitet, som iværksættes som en af ​​de kulturelle manifestationer af større kompleksitet, til at generere nye forklaringer, berige debatten og i sidste ende bidrage til forståelsen af ​​option os selv som individer og som en social gruppe.

Linje arbejde præsenterer Mesteren er:... [-]

Mexico Aguascalientes
Juli 2020
Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk