MASTERSTUDIES.DK

Master Kunststudier i Aguascalientes - Master Kunststudier

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

De Arts henviser til enhver fagområde, der involverer mere kreativ tænkning i modsætning til den videnskabelige, matematisk tankegang. Mange kunst programmer er fokuseret på litteratur, mens andre involverer praktisere de fine kunst som maleri eller musik.

Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladelse visum, hvilket er svært at få, hvis du blot ønsker at freelance for en kort tid. De fleste af de statsfinansierede universiteter på borgmester byer (statens hovedstad) har korte kurser om historie, gastronomi og kulturelle emner, de fleste af dem er næsten gratis.

Master grad programmer i Kunststudier i Mexico, Aguascalientes. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Kunststudier, Aguascalientes Filter

Kandidatgrad i kunsten

Universidad Autonoma de Aguascalientes
på universitet Fuldtid 2 år Juli 2020 Mexico Aguascalientes

Master of Arts henvender sig til fagfolk fra forskellige discipliner, der søger at uddybe og udvide deres viden om fænomenet kunst, analyse, fremme og udbredelse.