MASTERSTUDIES.DK

Master Kunststudier i Mexico - Master Mexico

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

De Arts involverer programmer en abstrakt karakter, og typisk universiteter opdele skolerne i Arts fra skoler i Science. De fordele, der tilbydes til fællesskabet ved kunst er mere kreative og gearet til intellektuel tænkning.

Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvis du ønsker at studere for dit kursus i nationale selvstyrende universitet Mexico, vil det være en genial liv med meget underholdning i landet så godt.

Master grad programmer i Kunststudier i Mexico. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

4 Resultater i Kunststudier, Mexico Filter

Kandidatgrad i kunsten

Universidad Autonoma de Aguascalientes
på universitet Fuldtid 2 år Juli 2020 Mexico Aguascalientes

Master of Arts henvender sig til fagfolk fra forskellige discipliner, der søger at uddybe og udvide deres viden om fænomenet kunst, analyse, fremme og udbredelse.

udformningen og forvaltningen af ​​hjemmesider

ICONOS (Research Institute for Communication and Culture)
på universitet Deltid Juli 2020 Mexico Buenavista

ICONOS (Research Institute for Kommunikation og Kultur) tilbyder en specialitet i design og ledelse af websteder, med henblik på at uddanne specialister inden for informationsbehandling orienterede netværk. En professionel sagsøgt, der kan placeres i enhver professionel, der har brug for at behandle dine oplysninger.

animation og interaktivitet med handling script

ICONOS (Research Institute for Communication and Culture)
på universitet Deltid Juli 2020 Mexico Buenavista

ICONOS (Research Institute for Kommunikation og Kultur), udvikler speciale i Animation og interaktivitet med Action Script, med det formål at forberede specialister på dette område af arbejdet i blomstrer frem.

Ekspertise i digital animation

Universidad Autónoma de Guadalajara
på universitet Fuldtid 1 år Juli 2020 Mexico Guadalajara

Forbered fagfolk i digital animation, i stand til at give baserede og innovative problemer grafisk kommunikation gennem planlægning løsning, produktion og markedsføring af produkter og tjenesteydelser konkurrencedygtige animation på nationalt og internationalt plan med høj etisk og humanistisk forstand.