Filter
Kandidatgrader
Portugal Evora Studietype: alle Hastighed: alle

Master Kunststudier i Evora - Master Kunststudier

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Programmer i Arts spænder fra filosofi til engelsk, vokal præstation til instrumental performance, og selv kulinariske kunst eller mode. Tråden, der forbinder kunst programmer er, at de alle har at gøre med kreativ læring.

Portugal, officielt Den Portugisiske Republik, er et land beliggende i det sydvestlige Europa på Den Iberiske Halvø. Portugal ligger 900 år gammel, og selvom den har et relativt lille område, det spillede en afgørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populær af udlændinge, der består af 11% internationale studerende.

"Évora er en by i Portugal, som stadig er rig på sine middelalderen især i sine konstruktioner Derfor har byen mange historiske seværdigheder for turister at se det har en enkelt universitet -.. Universitet Évora. "

Master grad programmer i Kunststudier i Portugal, Evora. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Kunststudier, Evora

Grader
Sted
Portugal
Evora
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Universidade de Évora

Mesteren i kunstnerisk praksis i visuel kunst er rettet til at studere de spørgsmål, der stammer fra nutidig tænkning om kunst og kunstnerisk praksis. Forskningen er foku ... [+]

Oversigt

Mesteren i kunstnerisk praksis i visuel kunst er rettet til at studere de spørgsmål, der stammer fra nutidig tænkning om kunst og kunstnerisk praksis. Forskningen er fokuseret på at udvikle en kreativ udforskning af, hvad der er kunst i dag, og hvordan man kan bruge de teoretiske værktøjer, konceptuel indramning, teknologiske instrumenter og praktiske handlinger til fremstilling af kunstgenstande. Træningen er tænkt på tre områder: Kendskab til kunstteori, kritik og historie, praktiske færdigheder til at skabe, designe og udvikle projekter. Den studerende erhverver evner til at styre spørgsmål gennem forskellige discipliner: Teoretiske discipliner har til formål at forberede elevens kunstneriske praksis; Teoretiske og praktiske discipliner, der kombinerer kunstnerisk praksis, eksemplificering og diskussion af teoretiske problemstillinger, der falder den kunstneriske praksis; Laboratoriediscipliner af teknisk praksis og teknologier, der gør det muligt for eleven at bruge værktøjer, der er afgørende for kunstnerisk præstation. Oplysningerne og strategien for selvstudierne er rettet mod de studerendes specifikke interesser, der søger at forbedre formelle eksperimenter og ikonografiske opfindelser, der passer til parametrene og kategorierne af samtidskunstens komplekse område.... [-]

Portugal Evora
Oktober 2019
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk