MASTERSTUDIES.DK

Master Kunststudier i Viseu - Master Kunststudier

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

De Arts henviser til enhver fagområde, der involverer mere kreativ tænkning i modsætning til den videnskabelige, matematisk tankegang. Mange kunst programmer er fokuseret på litteratur, mens andre involverer praktisere de fine kunst som maleri eller musik.

Portugal, officielt Den Portugisiske Republik, er et land beliggende i det sydvestlige Europa på Den Iberiske Halvø. Portugal ligger 900 år gammel, og selvom den har et relativt lille område, det spillede en afgørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populær af udlændinge, der består af 11% internationale studerende.

Master grad programmer i Kunststudier i Portugal, Viseu. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Kunststudier, Viseu Filter

Kandidatgrad i kunst, design og multimedier

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Educação (ESEV)
på universitet Fuldtid 2 år Oktober 2019 Portugal Viseu

Den anden uddannelse cyklus i Kunst, Design og Multimedia antages som en løbende struktureret forslag træning baseret på realiseringen af ​​betydningen af ​​visuel kultur og informations- og kommunikationsteknologi i moderne virkelighed. På den anden side må det fastslås, at den teknologiske udvikling har bidraget til en betydelig stigning i brugen af ​​billedet på alle områder. Billedet og digital video, specialiseret software til billedbehandling arbejde, er nu på niveau med konventionelle medier og nye medier er vedtaget af nutidige skabere, overbevisende værktøjer i materialisering af idéer i forbindelse med kunstneriske skaben, design, reklame.