MASTERSTUDIES.DK

Master Kunststudier i Moscow - Master Kunststudier

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

De Arts refererer til programmer, der fokuserer på intellektuelle typen emner, der ikke altid så ligetil som videnskab og matematik. Dem, der ønsker at spille en kreativ rolle ved at bidrage til fællesskabet ville være interesseret i kunst.

Rusland, eller også officielt kendt som Den Russiske Føderation er et land i det nordlige Eurasien. Uddannelse i Rusland leveres hovedsageligt af staten og er reguleret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab. I Rusland, tager det omkring 70% af uddannelsen tid til kontakt lektioner med en lærer, resten 30% af arbejdsbyrden helliget den uafhængige undersøgelse af materialet.

Moskva anses for at have den mest politisk indflydelse i Rusland. Det huser nogle af verdens milliardærer. Moskva har over 11 millioner mennesker og en dynamisk økonomi. Byen har 60 statslige universiteter og et flertal af de studerende major i videnskaber.

Master grad programmer i Kunststudier i Rusland, Moscow. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Kunststudier, Moscow Filter

Vokal kunst (klassisk og pop)

Sholokhov Moscow State University for the Humanities
på universitet Fuldtid 2 - 2,5 år September 2019 Rusland Moscow

Kandidatuddannelsen sigter mod at forberede højt kvalificerede kunstnere, sangere og lærere vokal kunst på alle uddannelsesniveauer.