Filter
Kandidatgrader
Spanien Castellón de la Plana Studietype: alle Hastighed: alle

Master Kunststudier i Castellón de la Plana - Master Kunststudier

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Dem, der ønsker at blive involveret i de skønne kunster, i studiet af litteratur og filosofi, eller at prøve andre kreative roller som designe mode eller kulinarisk kunst, vil være mest sandsynligt at finde programmet for deres interesse i kategorien Arts.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Castellón er hovedstaden i Provinc Castello, Spanien. Byen ligger i nærheden til Middelhavet og har Desert de les Palmes bjergkæden på sin nord. Det er hjemsted for University Jaime I af Castelló de la Plana.

Master grad programmer i Kunststudier i Spanien, Castellón de la Plana. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kunststudier, Castellón de la Plana

Grader
Sted
Spanien
Castellón de la Plana
Studietype
Hastighed
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Undersøgelser har ambition om at overføre til de kandidater i kunsthistorie og relaterede discipliner arv af viden og færdigheder udviklet af disciplin i hans århundredes ... [+]

Undersøgelser har ambition om at overføre til de kandidater i kunsthistorie og relaterede discipliner arv af viden og færdigheder udviklet af disciplin i hans århundredes akademiske institutionalisering, hvis erhvervelse er afgørende for at forstå og kritisk vurdere både kunstnerisk objekt som sin skabelsesprocessen. Da bachelor (og yderligere klasse) tilbyder generel uddannelse, kandidat er den ideelle ramme for en specialiseret formation definerede kriterier for akademisk ekspertise og videnskabelig interesse.

Koordination: Victor Mínguez Cornelles. Institut for Historie, Geografi og art. UJI. Koordinerende universitet: U. of Valencia-Estudi Generelt Universitetscent... [-]
Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk