MASTERSTUDIES.DK

Master Kunststudier i Ferrol - Master Kunststudier

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Dem, der ønsker at blive involveret i de skønne kunster, i studiet af litteratur og filosofi, eller at prøve andre kreative roller som designe mode eller kulinarisk kunst, vil være mest sandsynligt at finde programmet for deres interesse i kategorien Arts.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Master grad programmer i Kunststudier i Spanien, Ferrol. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Kunststudier, Ferrol Filter

Master i videregående studier i museer, arkiver og biblioteker

Universidade da Coruña
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Spanien A Coruña Ferrol + 1 mere

Struktur Undersøgelse krævede kurser og kulturhistorie europæisk Thought Kulturarv og museologi Bibliografisk Dokumentar Heritage og Arkiv