Filter
Kandidatgrader
Spanien Sabadell Studietype: alle Hastighed: alle

Master Kunststudier i Sabadell - Master Kunststudier

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Programmer i Arts spænder fra filosofi til engelsk, vokal præstation til instrumental performance, og selv kulinariske kunst eller mode. Tråden, der forbinder kunst programmer er, at de alle har at gøre med kreativ læring.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Sabadell Byen ligger i provinsen i Catalonien, Spanien. Det er også omtalt som uld by i Spanien. Sabadell har en befolkning på 200.000 indbyggere. Det har over 5 universiteter.

Master grad programmer i Kunststudier i Spanien, Sabadell. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Kunststudier, Sabadell

Grader
Sted
Spanien
Sabadell
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
ESDi - Design School

Kandidatuddannelsen i Commissariat of Digital Art deltager i behovet for faglig og akademisk træning i curating af udstillinger, teori for kunst og design, kritik eller ... [+]

Kandidatuddannelsen i Curatorial of Digital Art opfylder behovene ved faglig og akademisk træning i udstilling af udstillinger, teori for kunst og design, kritik eller kulturel ledelse med særpræg af at være specialiseret i oprettelse og brug af nye teknologier

Kandidatuddannelsen med 60 ECTS er det første kuratoriske program i kunst og nye medier af officiel karakter, der undervises i Spanien, for at tage et studieår, 46 obligatoriske ECTS og 28 valgfag, hvoraf man skal studere 14. Af de 28 valgfrie ECTS-point er der nogle emner af fagligt aspekt og andre af undersøgelsesaspektet.

grænse for steder: 20

Klassesprog: Spansk

Commissariat i digital kunst kan betragtes som en af de mest velstående aktiviteter og samtidig en af de mest innovative, for dens særlige formål at handle i den nuværende kontekst. Dens hovedprincip deles af en lang række kulturelle praksis i forbindelse med ny teknologi, som omfatter:... [-]

Spanien Sabadell Barcelona
November 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk