Filter
Kandidatgrader
Spanien Santa Cruz de Tenerife Studietype: alle Hastighed: alle

Master Kunststudier i Santa Cruz de Tenerife - Master Kunststudier

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Dem, der ønsker at blive involveret i de skønne kunster, i studiet af litteratur og filosofi, eller at prøve andre kreative roller som designe mode eller kulinarisk kunst, vil være mest sandsynligt at finde programmet for deres interesse i kategorien Arts.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Master grad programmer i Kunststudier i Spanien, Santa Cruz de Tenerife. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Kunststudier, Santa Cruz de Tenerife

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Universidad de La Laguna

Master i teori og kunsthistorie og Cultural Management foreslås for at give uddannelse til professionalisering karakter og forskning i teori og kunsthistorie og kulturell ... [+]

Master i teori og kunsthistorie og Cultural Management foreslås for at give uddannelse til professionalisering karakter og forskning i teori og kunsthistorie og kulturelle Management kandidater og kandidater i kunst og humaniora-orienterede kulturel ledelse.

Begrundelse titel

The Master 's Degree foreslås med henblik på at tilbyde uddannelse og forskning professionalisering karakter i teori og kunsthistorie og kulturelle Management kandidater og kandidater i kunst og humaniora-orienteret kulturel ledelse.

Denne masteruddannelse er en tilpasning af studierne i ph.d.-programmet åbne etaper: multikulturel i kunst og musik, hvis sidste udgave fandt sted i det akademiske år 2008-2009, og blev tilbudt som en grad under navnet Master of Advanced Studies af teori og historie af kunst og musik og Cultural Management 2009-2010 akademiske år.... [-]

Spanien Santa Cruz de Tenerife
September 2019
Spansk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk