MASTERSTUDIES.DK

Master Kunststudier i Santa Cruz de Tenerife - Master Kunststudier

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Dem, der ønsker at blive involveret i de skønne kunster, i studiet af litteratur og filosofi, eller at prøve andre kreative roller som designe mode eller kulinarisk kunst, vil være mest sandsynligt at finde programmet for deres interesse i kategorien Arts.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Master grad programmer i Kunststudier i Spanien, Santa Cruz de Tenerife. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Kunststudier, Santa Cruz de Tenerife Filter

Kandidatgrad i teori og kunsthistorie og kulturel forvaltning

Universidad de La Laguna
Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2019 Spanien Santa Cruz de Tenerife + 1 mere

Master i teori og kunsthistorie og Cultural Management foreslås for at give uddannelse til professionalisering karakter og forskning i teori og kunsthistorie og kulturelle Management kandidater og kandidater i kunst og humaniora-orienterede kulturel ledelse.