MASTERSTUDIES.DK

Master Kunststudier i Berlin - Master Kunststudier

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Programmer i Arts spænder fra filosofi til engelsk, vokal præstation til instrumental performance, og selv kulinariske kunst eller mode. Tråden, der forbinder kunst programmer er, at de alle har at gøre med kreativ læring.

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

I det østlige Tyskland ligger Brandenburg, som er den ene af de 16 stater i landet. Det har et ry for at bevare naturlige omgivelser og have beskyttelsespolitikker for miljøet. Brandenburg har et uddannelsessystem, der har velrenommerede universiteter og andre højere læreanstalter.

Master grad programmer i Kunststudier i Tyskland, Berlin. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Kunststudier, Berlin Filter

MA Fotografering

University of Applied Sciences Europe
på universitet Fuldtid 3 semestre Kontakt skolen Tyskland Berlin Iserlohn Hamburg + 2 mere

Lav et spring på BTK for en spændende og kreativ karriere inden for fotografering. Hvordan? Med et fremtidigt orienteret, akkrediteret kandidatuddannelse på BTK - i et miljø, der ikke sætter grænser for udviklingen af dit kunstneriske potentiale, enten personligt eller geografisk.