MASTERSTUDIES.DK

Master Kunststudier i Scotland - Master Kunststudier

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Dem, der ønsker at blive involveret i de skønne kunster, i studiet af litteratur og filosofi, eller at prøve andre kreative roller som designe mode eller kulinarisk kunst, vil være mest sandsynligt at finde programmet for deres interesse i kategorien Arts.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Master grad programmer i Kunststudier i Det Forenede Kongerige, Scotland. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

6 Resultater i Kunststudier, Scotland Filter

Master i museets undersøgelser

Across the Pond
på universitet Fuldtid August 2020 Det Forenede Kongerige Aberdeen Belfast Brighton Canterbury Cardiff Chester Cirencester Colchester Edinburgh Epsom Exeter Falmouth Farnham Glasgow Guildford Huddersfield Leeds Leicester Lincoln Liverpool London Loughborough Manchester Newcastle upon Tyne Norwich Nottingham Oxford Reading Rochester Sheffield + 28 mere

Museum Studies er ikke noget, man kan vokse op der ønsker at studere, men det er en fantastisk måde at lære om kunst, æstetik, arkæologiske genstande, erhvervslivet, og historie alle i én emne. Endnu bedre, at være i stand til at studere det i et land, der er rigt med artefakter og kultur. Hver af vores partnere, der tilbyder Museum Studies, bringer noget andet til deres respektive programmer.

Professionelle mestre i spiludvikling

Abertay University
på universitet Fuldtid 1 år August 2020 Det Forenede Kongerige Dundee

Som ph.d.-studerende, højt talentfulde individer arbejder inden spil udviklingsteams til produktion af innovative computerspil løsninger. I tæt samarbejde med et team af fuldtidsansatte, som er højt oplevet i ...

Mestre fra forsknings- grader

Abertay University
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Dundee

Dette er en et år (tre semestre) forskningsprogram, som vil blive overvåget af en eller flere af vores fakultet medlemmer.

MLitt i Museum og Galleri Studier

University of St Andrews
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Saint Andrews + 1 mere

MLitt i museums- og galleristudier forbereder eleverne til beskæftigelse i museer, hovedsagelig som kuratorer, med bred træning i alle typer museer, gallerier og andre kulturarv.

MLitt i Fotografihistorie

University of St Andrews
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Saint Andrews + 1 mere

MLitt in History of Photography tilbyder en række innovative moduler, der dækker fra oprindelsen af fotografering til moderne praksis og debatter, herunder modernistisk kunstfotografi, dokumentariske tilgange, fotografiske samlinger og teknologiske fremskridt op til den digitale tidsalder.

MLitt i kunsthistorie

University of St Andrews
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Saint Andrews + 1 mere

MLitt i kunsthistorie byder på en bred vifte af fagområder, fra tidlig middelalderlig kunst og arkitektur til moderne performance kunst; moduler adresserer store temaer og koncepter, der forbinder forskellige perioder med kunsthistorie.