MASTERSTUDIES.DK

Master Kunststudier i Det Forenede Kongerige - Master Det Forenede Kongerige

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Programmer i Arts spænder fra filosofi til engelsk, vokal præstation til instrumental performance, og selv kulinariske kunst eller mode. Tråden, der forbinder kunst programmer er, at de alle har at gøre med kreativ læring.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Master grad programmer i Kunststudier i Det Forenede Kongerige. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

12 Resultater i Kunststudier, Det Forenede Kongerige Filter

Master i museets undersøgelser

Across the Pond
på universitet Fuldtid August 2020 Det Forenede Kongerige Aberdeen Belfast Brighton Canterbury Cardiff Chester Cirencester Colchester Edinburgh Epsom Exeter Falmouth Farnham Glasgow Guildford Huddersfield Leeds Leicester Lincoln Liverpool London Loughborough Manchester Newcastle upon Tyne Norwich Nottingham Oxford Reading Rochester Sheffield + 28 mere

Museum Studies er ikke noget, man kan vokse op der ønsker at studere, men det er en fantastisk måde at lære om kunst, æstetik, arkæologiske genstande, erhvervslivet, og historie alle i én emne. Endnu bedre, at være i stand til at studere det i et land, der er rigt med artefakter og kultur. Hver af vores partnere, der tilbyder Museum Studies, bringer noget andet til deres respektive programmer.

Professionelle mestre i spiludvikling

Abertay University
på universitet Fuldtid 1 år August 2020 Det Forenede Kongerige Dundee

Som ph.d.-studerende, højt talentfulde individer arbejder inden spil udviklingsteams til produktion af innovative computerspil løsninger. I tæt samarbejde med et team af fuldtidsansatte, som er højt oplevet i ...

Mestre fra forsknings- grader

Abertay University
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Dundee

Dette er en et år (tre semestre) forskningsprogram, som vil blive overvåget af en eller flere af vores fakultet medlemmer.

Mester i grafik (ma)

Middlesex University London
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London UK Online + 2 mere

Med state-of-the-art faciliteter og kyndig vejledning fra nogle af Storbritanniens førende akademikere og tekniske specialister, vil vores kursus giver dig mulighed for at udforske både eksperimenterende og traditionelle tilgange til Grafik.

MRes / PgC Kunst og Design

Cardiff Metropolitan University
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Cardiff + 1 mere

MRes (A

MLitt i Museum og Galleri Studier

University of St Andrews
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Saint Andrews + 1 mere

MLitt i museums- og galleristudier forbereder eleverne til beskæftigelse i museer, hovedsagelig som kuratorer, med bred træning i alle typer museer, gallerier og andre kulturarv.

MLitt i Fotografihistorie

University of St Andrews
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Saint Andrews + 1 mere

MLitt in History of Photography tilbyder en række innovative moduler, der dækker fra oprindelsen af fotografering til moderne praksis og debatter, herunder modernistisk kunstfotografi, dokumentariske tilgange, fotografiske samlinger og teknologiske fremskridt op til den digitale tidsalder.

MLitt i kunsthistorie

University of St Andrews
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Saint Andrews + 1 mere

MLitt i kunsthistorie byder på en bred vifte af fagområder, fra tidlig middelalderlig kunst og arkitektur til moderne performance kunst; moduler adresserer store temaer og koncepter, der forbinder forskellige perioder med kunsthistorie.

MRes Fine Art

Royal College of Art
på universitet Fuldtid 1 år September 2020 Det Forenede Kongerige London

MRes RCA Fine Art

MRes i kunst og kreative industrier

London South Bank University
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Oktober 2019 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

En vejleder, en specialist på deres område, vil støtte udviklingen af dit forskningsprojekt. Tilbudt på heltid og deltid.

MRes i kunst og design

Bath Spa University
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Bath + 1 mere

MRes Kunst og Design er et naturligt første skridt mod en ph.d., og kan også være din rute for at skabe et nyt produkt eller en arbejdsgruppe på markedet.

Online kandidatgrad i fotografering

Flexible Learning with Falmouth University
Online Deltid 2 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Saint Ives

MA i Photography er struktureret til at udstyre dig med viden, forståelse og færdigheder til fuldt ud at engagere sig i den teknologiske og sociale udvikling af mediet og for at lykkes inden for de konkurrencedygtige og komplekse kreative industrier.