Filter
Kandidatgrader
USA California San Francisco Studietype: alle Hastighed: alle

Master Kunststudier i San Francisco - Master Kunststudier

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

De Arts involverer programmer en abstrakt karakter, og typisk universiteter opdele skolerne i Arts fra skoler i Science. De fordele, der tilbydes til fællesskabet ved kunst er mere kreative og gearet til intellektuel tænkning.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

San Francisco er førende finansielle og kulturelle centrum i Californien. Sammen med andre moderne emne den højere læreanstalt i byen er kendt for grader i sundhed og biomedicinske videnskaber.

Master grad programmer i Kunststudier i USA, San Francisco. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Kunststudier, San Francisco

Grader
Sted
USA
California
San Francisco
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
California Institute of Integral Studies

Som kunstnere, forfattere og kunstnere i hjertet af San Francisco er vores arbejde præget af teknologisk innovation, kulturel omdannelse og urban redesign. Vores pensum g ... [+]

Master of Fine Arts Programmer (MFA)

MFA I INTERDISKIPLINÆRE ARTS OG SKRIFT (nyt format begyndende efterår 2018)

MFA ved CIIS har været en vigtig del af San Francisco's tværfaglige kunst samfund i mere end 10 år. Vores grad afspejler den livlighed, opfindsomhed og fantasi, der gør det til en enestående uddannelse for forfattere og kunstnere.

Begyndende i efteråret 2018 tilbyder vi MFA i tværfaglige kunst og skrift. Selv om det vil have et nyt format, vil vores MFA-program fortsat blive grundlagt i, hvad der gør det til at fungere så godt.

Forfattere og kunstnere, der arbejder i en bred vifte af genrer og former, vil fortsat være i dialog med hinanden, samtidig med at de deltager på tværs af discipliner - i klasser, workshops og kunstbegivenheder - i en undersøgelseskultur, der hjælper dem med at udvikle sig og bedre artikulere deres arbejde.... [-]

USA San Francisco
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Universitetet i San Francisco byder på en unik mastergrad i museetuddannelser, hvor eleverne forbereder lederstillinger i kunstneriske, kulturelle og kulturarvsorganisati ... [+]

MA i Museum Studies

Udformning af rum for samfundsindsats og offentlig dialog. Universitetet i San Francisco byder på en unik mastergrad i museetuddannelser, hvor eleverne forbereder lederstillinger i kunstneriske, kulturelle og kulturarvsorganisationer, der opererer i en konstant skiftende social dynamik.

Vores sekstenmåneders pensum er fleksibel og giver eleverne den omfattende viden og praktisk erfaring til at påtage sig en række roller inden for kulturelle, kunstneriske og kulturarv.

Programmet forbereder eleverne til lederstillinger i kunstneriske, kulturelle, uddannelsesmæssige og kulturarvsorganisationer og til langsigtet faglig vækst. Studieordningen består af kerne-seminarer, praktisk praktik, en-til-en rådgivning og vejledning, valgfag skræddersyet til elevernes interesser og en fuldtids sommer praktik i en institution af den studerendes valg.... [-]

USA San Francisco
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
16 måneder
på universitet
Læs mere på dansk