Filter
Kandidatgrader
USA Georgia Statesboro Studietype: alle Hastighed: alle

Master Kunststudier i Statesboro - Master Kunststudier

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

De Arts refererer til programmer, der fokuserer på intellektuelle typen emner, der ikke altid så ligetil som videnskab og matematik. Dem, der ønsker at spille en kreativ rolle ved at bidrage til fællesskabet ville være interesseret i kunst.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Master grad programmer i Kunststudier i USA, Statesboro. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kunststudier, Statesboro

Grader
Sted
USA
Georgia
Statesboro
Studietype
Hastighed
Georgia Southern University

Master of Fine Arts grad er den terminale kandidatgrad i studiekunst, der tilbydes på vores Statesboro campus. Graduate studerende i MFA programmet er forpligtet til at o ... [+]

Master of Fine Arts - Statesboro

Gradskrav: 60 kredittimer

Vores fuldtids, tre-årige boligprogram giver studerende mulighed for at fordybe sig i et samfund med avancerede faciliteter, en undervisningsfritagelse, kandidatassistenter og personlige studiepladser.

Læreplanen for Master of Fine Arts inkluderer studiepraksis på kandidatniveau, kunsthistorie, teori og faglig praksis. Studerende udvider deres studiepraksis og bryder traditionelle grænser for at opfylde deres kunstneriske mål.

Anerkender det tætte videnskabelige og funktionelle forhold mellem kunst og design , MFA er tværfagligt og kombinerer tekniske færdigheder, undersøgelse og undersøgelse. Udenrigsministeriet giver gradsholdere mulighed for at blive professionelle praktikere inden for kunst og design, undervisere, ledere inden for kritisk tænkning og betydningsfulde bidragydere i den moderne dialog i deres disciplin.... [-]

USA Statesboro
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk