Filter
Kandidatgrader
USA Georgia Statesboro Studietype: alle Hastighed: alle

Master Kunststudier i Statesboro - Master Kunststudier

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

De Arts refererer til programmer, der fokuserer på intellektuelle typen emner, der ikke altid så ligetil som videnskab og matematik. Dem, der ønsker at spille en kreativ rolle ved at bidrage til fællesskabet ville være interesseret i kunst.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Master grad programmer i Kunststudier i USA, Statesboro. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kunststudier, Statesboro

Grader
Sted
USA
Georgia
Statesboro
Studietype
Hastighed
Georgia Southern University

Master of Fine Arts grad er den terminale kandidatgrad i studiekunst, der tilbydes på vores Statesboro campus. Graduate studerende i MFA programmet er forpligtet til at o ... [+]

Programoversigt

Master of Fine Arts grad er den terminale kandidatgrad i studiekunst, der tilbydes på vores Statesboro campus. Graduate studerende i MFA programmet er forpligtet til at overgå deres tidligere kunstresultater ved at udvikle en frisk konceptuel forudsætning i en kunstværk relevant for nutidens samtidskunst verden. MFA kandidater opnår nye højder som en studio kunstner gennem kurser, der udfordrer dem til at fremme deres konceptuelle, historiske, teoretiske og praktiske viden.

Koncentration i grafisk design - Kun Statesboro campusKoncentration i Studio Art - Statesboro campus kunRegelmæssige adgangskravFærdige krav til bacheloruddannelsen i et college akkrediteret af den relevante akkrediteringsforening.Tilfredsstillende Gennemførelse af minimum 18 semester timer af undergraduate studiekunst kurser og et yderligere minimum af 9 semester timer af kunsthistorie.En 3,0 (4,0 skala) kumulativ karakterpoint gennemsnit eller højere på alle bachelorarbejde.Ud over ansøgningsmaterialer, der kræves af College of Graduate Studies, skal potentielle studerende indsende en kreativ portefølje til behandling af admissionsudvalget i Department of ArtPortefølje - indsendt til programdirektøren:... [-]
USA Statesboro
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk