MASTERSTUDIES.DK

Master Kunststudier i New York - Master Kunststudier

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

De Arts involverer programmer en abstrakt karakter, og typisk universiteter opdele skolerne i Arts fra skoler i Science. De fordele, der tilbydes til fællesskabet ved kunst er mere kreative og gearet til intellektuel tænkning.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Master grad programmer i Kunststudier i USA, New York. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

12 Resultater i Kunststudier, New York Filter

Mester i illustration

Fashion Institute of Technology
på universitet Fuldtid September 2019 USA New York

I vores stadig mere visuel verden, illustrator spiller en afgørende rolle i at kommunikere ideer og information. Konvergensen af ​​kunst og teknologi skaber muligheder og udfordringer, som

Mester i mode og tekstil undersøgelser: historie, teori, museum praksis

Fashion Institute of Technology
på universitet Fuldtid September 2019 USA New York

Den kandidatuddannelse i Mode & Textil Studies: Historie, Theory, Museum Practice kombinerer grundig undersøgelse af mode og tekstil historie med hands-on træning i analysen

Mester i kunsten marked: principper og praksis

Fashion Institute of Technology
på universitet Fuldtid September 2019 USA New York

Den kandidatuddannelse i Art Market: Principper og praksis giver de studerende viden og færdigheder er nødvendige for at udmærke sig i professionel karriere i kunstgallerier og auktionshuse, og på en sådan

Master i Multimedia, Fotografi og Design

Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen USA Syracuse

Multimedia Photography and Design-programmet tiltrækker studerende, der er lidenskabelige med alle former for visuel historiefortælling: fotografi, videografi / filmografi, design og multimedie. Vores mål er at tilpasse dine studier for at imødekomme dine interesser og behov. Som kreative iværksættere arbejder vores studerende typisk i journalistik, reklame, mode og nonprofit verden - med mange vælger at arbejde på tværs af brancher - og de offentliggør deres arbejde via utallige distribution platforme.

Master of Fine Arts i spildesign

NYU | Tisch
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 USA New York

NYU Game Center MFA er en 2-årig Master of Fine Arts grad i Game Design. Beliggende i NYUs berømte Tisch School of the Arts står vi skulder-til-skulder med andre former for kunst, medier og kultur.

Master of Fine Arts i Art Video

Syracuse University - College of Visual and Performing Arts
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 USA Syracuse

Master of Fine Arts (MFA) uddannelsen i kunstvideo komprimerer inkluderende mediekunstdesign med kunstfremstillingspraksis. Dette kandidatprogram tilskynder til udforskning af de æstetiske muligheder i emnet, genre og medieteknologier fra personlige synspunkter.

Master of Fine Arts i Computer Art

Syracuse University - College of Visual and Performing Arts
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 USA Syracuse

Master of Fine Arts (MFA) uddannelsen i computer kunst er et kunstnerisk forskning og udvikling program beliggende inden for teknologi. Programmet er dedikeret til en bred vifte af praksis i kunstmedier, hvor computeren spiller en primær rolle. Disse kunstmedier kan omfatte computergenererede billeder, 3D-computeranimation, fysisk databehandling, kreativ computerprogrammering, computerspil, computersmusik, visuelle effekter, multikanalsinstallation og sonisk kunst.

Master of Fine Arts i Illustration

Syracuse University - College of Visual and Performing Arts
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 USA Syracuse

Hvert år kommer en udvalgt og forskelligartet gruppe kreative mennesker til at studere på Syracuse Universitets anerkendte kunstmester inden for kunstfinansiering fra hele USA og verden. Nogle studerende er nylige akademikere, og andre har faglig erfaring, mens nogle har minimal kunstuddannelse.

Master of Fine Arts i fotografi og beslægtede medier

Rochester Institute of Technology (RIT)
på universitet Fuldtid 2 år August 2020 USA Rochester

Få de konceptuelle, akademiske og tekniske færdigheder, der er nødvendige for at lykkes som kunstner inden for fotografering og relaterede medier.

Master of Fine Arts i Metaller

Rochester Institute of Technology (RIT)
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen USA Rochester

Udfordre traditionelle tankegange, da du opretter værker, der giver et varigt indtryk.

Master of Fine Arts i glas

Rochester Institute of Technology (RIT)
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen USA Rochester

Dykke dybere ind i din undersøgelse af glas, når du udvikler dit kunstneriske udtryk gennem forskning, eksperimentering og dybdegående kritik.

Master of Fine Arts i kunst og design - LIU Post

Long Island University
på universitet September 2019 USA New York Brookville

Dette intensive, men fleksible 60-kredit-program giver avancerede kunststuderende mulighed for at fremme deres kreative udvikling og forfølge en kandidatgrad i en to- eller treårig studieplan. Inden for MFA i Fine Arts and Design grad programmet, vælger eleverne en koncentration i maleri, printmaking, skulptur, keramik, fotografering eller computer grafik og er mentoriseret af studerende valgte fakultet hold.