Søg efter Masters i Atmospheric Sciences

Find mastergrad i Atmospheric Sciences her!

At gennemføre en kandidatgrad er en god mulighed for at modtage mere specialiseret uddannelse og træning for at forberede sig på en karriere. I nogle erhverv er en kandidatgrad nødvendig selv for post-niveau positioner.

Når man overvejer hvad der er en kandidat i atmosfæriske videnskaber, bør de være parat til at deltage i forskning for at forstå atmosfærens processer og fysik. Undersøgelsen kan finde sted både i laboratoriet og i feltet, og kombinerer matematik med de fysiske videnskaber for at forstå komplekse naturfænomener. Atmosfærisk videnskab er et voksende felt, der er kommet mere ind i den offentlige bevidsthed som et socialt relevant emne med vigtige politiske konsekvenser. Underfelter og graden koncentrationer kan omfatte meteorologi, klimatologi, oceanografi og geofysik.

Kandidater med en Master i Atmospheric Sciences har ofte øget færdigheder i kritisk analyse, der er i stand til at forudsige vejrsystemer og mønstre. Derudover bør de kunne forklare fysikkens love om atmosfærisk aktivitet og bruge meteorologiske instrumenter.

Master 's programmer i atmosfæriske videnskaber tager typisk omkring to år at afslutte. Nogle kurser kan tilbydes på deltid og tager derfor længere tid at fuldføre. Programomkostningerne kan variere afhængigt af dette og andre faktorer.

Der er mange forskellige karriereveje, der kan forfølges med en atmosfærisk videnskabsmastergrad, lige fra vejrudsigere til NASA-forskere. Inden for meteorologi kan kandidater blive forskningsmeteorologer til regeringsorganisationer eller den private sektor eller arbejde som vejrudsendelsesvirksomhed. Kandidater kan også arbejde i klimastudier som analytikere til risikostyring mod naturkatastrofer eller for alternativ energiudvikling. Atmosfæriske videnskaber kan også føre til rådgivning karriere i luftkvalitet og miljøsikkerhed, der arbejder med regeringer, virksomheder eller ngo'er.

Atmosfæriske videnskaber kan forfølges over hele verden. Studerende kan overveje programmer baseret på typen af ​​vejrfænomener eller feltforskning, de er interesserede i.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen

 

Læs mere

Master in Atmosphere, Water and Environment (U-ENV AWE)

Centrale Nantes
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Nantes

[+]

Introduktion til Geografiske Informationsvidenskab Urban Management og Planlægning forretning miljø Miljødataanalyse Moderne sprog Moderne sprog

Kursusindhold - M2

Byforvaltning og miljø Urban storby, planlægning og service Værktøjer, styring og modellering til bydatabaser Tværfaglig metode til forskning Introduktion til byprojekter Byindikatorer og miljøvurdering af projekter [-]

MPhil I Atmosfærisk Miljøvidenskab

The Hong Kong University of Science and Technology
på universitet Fuldtid Deltid 2 år September 2018 Hongkong Hong Kong + 1 mere

Den MPhil Programmet sigter mod at uddanne ph.d.-studerende til at udføre uafhængig forskning i Atmosfærisk Environmental Science. Indsendelse og vellykket forsvar af en afhandling baseret på original forskning er påkrævet. [+]

Miljø har været nedværdigende med alarmerende hast hovedsageligt på grund af den uholdbare udvikling og bæredygtig udnyttelse af naturressourcer. Selvom miljøbevarelse har udviklet sig betydeligt i de seneste årtier har miljøproblemer været under udvikling både hvad angår arten og omfanget. Metoder til at løse mange miljøproblemer stadig kontroversiel.

Den MPhil Programmet sigter mod at uddanne ph.d.-studerende til at udføre uafhængig forskning i Atmosfærisk Miljøvidenskab. Indsendelse og vellykket forsvar af en afhandling baseret på original forskning er påkrævet.

Forskning Foci

De miljøvidenskab programmer har tre overordnede forskningstemaer som følger:... [-]


MSc I Bymiljøet - Atmosfære, Vand Og By

Centrale Nantes
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Nantes

Denne Master tilbyder en velafbalanceret uddannelse til fremtidens ingeniører og byplanlæggere ved at stille de nødvendige færdigheder til at løse miljø-og energispørgsmål [+]

Master of Sciences og teknikker i bymiljøet - atmosfære, vand og bymiljø

&nbsp

Denne Master tilbyder en velafbalanceret uddannelse til fremtidens ingeniører og byplanlæggere ved at skabe de nødvendige færdigheder til at løse miljø-og energispørgsmål gennem en integreret tilgang, der kombinerer teknologiske udvikling sammen med hensynet til de menneskelige, sociale og bymæssige begrænsninger.

&nbsp

&nbsp

Undervisningssprog 100% af undervisningssproget og eksamen i engelsk i løbet af det første år, herunder 160 timers franske sprogkurser. I løbet af 2d året, er kurser og Kandidatspeciale enten på fransk eller engelsk.

... [-]