Filter
Kandidatgrader
Studietype: alle Hastighed: alle

Find de bedste Atomenergi her!

En kandidatuddannelsen i atomkraft afspejler den stærke internationale fornyet interesse for kerneenergi. Det sigter på at give de studerende med de nødvendige kundskaber, der i den nukleare industri. Programmet også forbereder de studerende til forskning og udvikling i nuklear teknologi. Det unikke ved dette program er, at det giver tilstrækkelig viden på alle områder, der er forbundet med kernekraft og nuklear teknologi. En kandidatuddannelsen i Nuclear Energy forbereder enkeltpersoner til at anvende både matematiske og videnskabelige principper i design, udvikling og evaluering af systemer til styring og manipulere atomkraft. Disse omfatter atomkraftværk design, udformning af fission reaktor reaktor kontrol-og sikkerhedssystemer design. De omfatter også kraftoverførselssystemer til, indeslutningsbeholdere og strukturer design.Undersøgelsen indebærer en analyse af relaterede tekniske problemer som fission og fusion processer, menneskelige og miljømæssige faktorer, konstruktion og operationelle overvejelser. Dette program giver de studerende med væsentlige færdigheder, der kræves for at nedlukke gamle atomkraftværker og håndtere affaldet. Undersøgelsen omfatter alle de foranstaltninger, der skal beskytte både mennesker og miljø mod elementer i forbindelse med nukleare aktiviteter. En kandidatuddannelsen i Nuclear Energy bl.a. giver mulighed i indlæg såsom: design engineering, især udformningen af ​​arten og udfasning af nedlukningsaktiviteter eller designe affald lagerfaciliteter, performance engineering, hvis rolle er at gennemføre og overvåge på stedet operationer og engineering relateret til driften af ​​affald lagerfaciliteter.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Atomenergi

KTH Royal Institute of Technology

... [+]

Karriere

Dimitteret studerende vil blive ivrigt rekrutteret af industrien, myndigheder og forskningsinstitutioner i Sverige, Europa og verden.

[-]
Sverige Stockholm
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO

WMD-ikke-spredning, kernepolitik og global sikkerhed er det første russisk-amerikanske masters program på MGIMO, undervist af ledende akademikere og praktikere fra Ruslan ... [+]

Program Profile

WMD-ikke-spredning, kernepolitik og global sikkerhed er det første russisk-amerikanske masters program på MGIMO, undervist af ledende akademikere og praktikere fra Rusland, USA og andre lande.

Middlebury Institute of International Studies i Monterey (MIIS), Moskva Statens Institut for Internationale Forbindelser (MGIMO) og PIR Center har samarbejdet om at udvikle Dual Degree i Nonproliferation Studies.

Vores mål

Programmet forbereder eleverne til professionelle karriere inden for nonproliferation feltet i nationale regeringer, internationale organisationer, akademi, tænketanke og den private sektor. Tværfaglig læseplan fokuserer på global sikkerhed, historie, videnskab og teknologi, områdestudier, offentlig politik og forskningsmetoder - med særlig vægt på praktiske færdigheder.... [-]

Rusland Odintsovo USA Monterey
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk