Søg her for Atomenergi i Stockholm

Find de bedste Atomenergi i Stockholm her!

Atomenergi

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

En Master i Nuclear Energy giver de studerende teoretisk, praktisk og teknisk viden i en af ​​de hurtigst voksende områder i den moderne verden. Jobmuligheder i dette område er omfattende, og de studerende vil få værdifulde kompetencer og ekspertise med denne master.

Sverige (Sverige) er den største af de nordiske lande, med en befolkning på 9,5 millioner ca. Det grænser Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen (Öresundsbron). Sverige har en stærk tradition for at være et åbent, men alligevel diskret land.

Som den største by i Sverige, Stockholm har over 1,3 millioner mennesker i byområdet. Byen består af flere øer, og det er hovedstaden i Sverige. Stockholm har over 10 universiteter og højere læreanstalter.

Atomenergi Stockholm. Få alt information om Atomenergi og kontakte skolen for Stockholm Atomenergi direkte her!

Læs mere

Mester I Teknik Atomkraft

KTH Royal Institute of Technology
på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Sverige Stockholm

[+]

Karriere

Dimitteret studerende vil blive ivrigt rekrutteret af industrien, myndigheder og forskningsinstitutioner i Sverige, Europa og verden.

[-]