Deltid MBA, Kandidatuddanning i Australien, Australien Online

Kandidat

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Brugskunst er afgørende for at gøre tiltalende design på alle livets områder. Uden dem ville verden være utrolig kedeligt. En Master i Anvendt Kunst giver dig en dybere forståelse af brugen af ​​kunst i disse praktiske områder.

Australien har den tredje største antal udenlandske studerende i verden trods et fællesskab af 23 millioner alene. Disse er stærke akademiske akkreditiver, men australske institutioner er lige så højt rangeret som de byer, hus dem rundt om fædreland.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Australien, Australien Online. Kontakt skolen her!

Læs mere

Master of Advanced Social Work

The University of Melbourne - Online
Online Deltid 2 år January 2019 Australien Australien Online

[+]

Et 500 års personlig erklæring, der beskriver dine motivation for at gennemføre kurset.

Du skal også udpege en professionel dommer fra hvem en rapport kan søges. At opfylde disse krav gør dig berettiget til udvælgelse, men garanterer ikke valg.

Australske borgere FEE-HELP er et lån til rådighed for støtteberettigede studerende i indenlandske betalende steder at hjælpe med at betale for hele eller en del af studieafgiften. Commonwealth regering sætter grænser for, hvor meget du kan låne. FEE-HJÆLP lån tilbagebetales gennem skattesystemet. Ingen lån gebyr gælder for lån til ph.d.-studier. Detaljeret information om støtteberettigelse til FEE-HELP er tilgængelig fra Study Assist hjemmeside. ... [-]


Master of Global Competition and Consumer Law

The University of Melbourne - Online
Online Deltid 2 år January 2019 Australien Australien Online

[+]

Den Mester i global konkurrence og forbrugerlovgivning Er et af kun få kurser i verden, der dækker både konkurrence og forbrugerpolitik, lov, håndhævelse og institutioner, og fra tværfaglige perspektiver.

Hvis du søger at fremme din ekspertise på dette voksende globale område, enten som privatpraktiserende virksomhed, corporate rådgiver, compliance professionel, offentlig politiker, regulator eller fuldmægtig, eller medlem af en ikke-statslig organisation, så er dette kursus for dig.

Når du studerer med Melbourne Law School, vil du få en kvalifikation fra den førende lovskole i Australien og Asien og den 8. bedste lovskole i verden *.

... [-]


Master Of Tertiary Education (Management)

The University of Melbourne - Online
Online Deltid 2 år January 2019 Australien Australien Online

Master of Tertiary Education (Management) vil give dig specialiserede færdigheder og viden til at lede og styre succesfuldt i tertiære institutioner. [+]

Seniorpædagog eller programdirektør Faglig leder, skole, afdeling eller enhed Direktør inden for fakultet, skole, afdeling eller enhed.

Vi har designet dette kursus for at hjælpe nuværende ledere og dem, der ønsker at være ledere, at få mere tillid til ledende hold, påvirke politik, planlægge institutionel strategi og styre forandringer inden for institutionerne.

Uanset om du er en akademiker, en administrator eller en professionel leder på et universitet eller en anden tertiær institution, vil dette kursus give dig en forbedret kapacitet til at lede og påvirke forandringer inden for din institution og forbedre dine ledelsesmuligheder, som du kan anvende til din Nuværende rolle og fremtidige roller inden for videregående uddannelsesinstitutioner. ... [-]


Master of Education (International Baccalaureate)

The University of Melbourne - Online
Online Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Australien Online

[+]

Du vil også udvikle en dyb forståelse af IBs filosofi, international uddannelse, værdieruddannelse og lærerprofilens centraleitet samt udforske teoretiske implikationer af international mindedness i Diploma Programmet.

.

.

Virksomheder, hjemmecentre, faglige organisationer og velgørende organisationer kan yde stipendier.

[-]

Master of Clinical Teaching

The University of Melbourne - Online
Online Deltid 2 år January 2019 Australien Australien Online

[+]

På baggrund af den banebrydende forskning og indsigt fra University of Melbourne's Graduate School of Education og ledende uddannelsesforsker John Hattie, den

Du vil også få større indflydelse på elevernes lærings- og udviklingsresultater.

På Australiens # 1 University vil din online læringsoplevelse blive beriget med regelmæssig feedback fra dine undervisere og vejledere samt i realtidssessioner, hvor du taler med instruktøren og medstuderende.

Studerende, der tager kurset fra udlandet, behøver ikke at have et internationalt studentvisum.

Hvem kurset er for

Dette kursus er designet til højtydende lærere, der er dedikeret til at fremme deres praksis i tidlig barndom, primær og sekundær skole indstillinger.... [-]


Master of Information Systems (Executive)

The University of Melbourne - Online
Online Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Australien Online

[+]

Alle ansøgere er forpligtet til at give en nuværende curriculum vitae, der beskriver deres erhvervserfaring og tertiære og andre kvalifikationer som et supplement til udskrifter. Bemærk: Intervjuet for kortliste ansøgere er at få oplysninger om følgende forhold:

.

[-]

Master of Evaluation

The University of Melbourne - Online
Online Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Australien Online

[+]

Detaljeret information om støtteberettigelse til FEE-HELP er tilgængelig på Study Assist-hjemmesiden.

Commonwealth støttede steder Dette kursus har Commonwealth-støttede steder (CSP) til rådighed for australske permanente beboere og New Zealand-borgere. Beløbet bestemmes hvert år af den australske regering og de emner, hvor du tilmelder dig. .

[-]

Master Of Aging

The University of Melbourne - Online
Online Deltid 18 - 36 måneder January 2019 Australien Australien Online

Master of Aging er et unikt fuldt online kursus om lokale og globale udfordringer, og nye retninger og løsninger inden for aldring. Samfundsmæssige ændringer kombineret med ubarmhjertig teknologisk udvikling kræver fleksible, responsive og integrerende tilgange til styring af aldrende befolkninger og arbejdsstyrker. I betragtning af kompleksiteten af ​​dette felt og dets relevans for alle befolkninger, er Master of Aging kursus tværfaglig, intergenerational og international. Emner undervises af akademikere og førende industrieksperter fra Australien og rundt omkring i verden, inden for folkesundhed, medicin, socialt arbejde, arkitektur og design, teknik, erhvervsliv og økonomi, regering og kunst. [+]

Aldring er vores største fællesnævner, men vores viden om det er stadig meget begrænset.

.

[-]

Mester I Læring Og Undervisning (molt)

University of Southern Queensland (USQ)
På universitet eller online Deltid 2 - 6 år February 2019 Australien Toowoomba Australien Online + 1 mere

Hvis du har en bachelorgrad i noget andet end uddannelsesområdet og ønsker at blive en skolelærer, vil USQ Master for Læring og Undervisning få dig der. Denne helt nye master grad vil udstyre dig med en avanceret og omfattende forståelse af uddannelse og grundigt forberede dig til din nye karriere. [+]

Bliv en primær eller gymnasielærer

Hvis du har en bachelorgrad i noget andet end uddannelsesområdet og ønsker at blive en skolelærer, vil USQ Master for Læring og Undervisning få dig der. Denne helt nye master grad vil udstyre dig med en avanceret og omfattende forståelse af uddannelse og grundigt forberede dig til din nye karriere.

Majors

Primær SEKUNDÆR

Erhvervserfaring

Der er 60 dage overvågede professionelle praktikophold og 20 dage efter en uovervåget praktik på en 50 pct undervisning belastning i en skole eller andet godkendt uddannelsesmæssig sammenhæng. Du har også mulighed for at foretage nogle af dine erhvervserfaring i udlandet.... [-]


Master Of Education (medf)

University of Southern Queensland (USQ)
Online Deltid 18 - 72 måneder July 2018 Australien Australien Online

Undervisere spiller en afgørende rolle i udviklingen af ​​kapaciteten af ​​borgerne til at bruge viden til at lære, udvikle og deltage i vores moderne verden. Master of Education har til formål at udvide din ekspertise, hjælper dig til at blive en leder i uddannelse. [+]

Fulde honorar betale

Yderligere din undervisning karriere

Undervisere spiller en afgørende rolle i udviklingen af ​​kapaciteten af ​​borgerne til at bruge viden til at lære, udvikle og deltage i vores moderne verden. Master of Education har til formål at udvide din ekspertise, hjælper dig til at blive en leder i uddannelse. Det tilbydes også helt online, hvilket giver dig fleksibilitet til at studere overalt, når som helst.

Majors

Voksen, Professionel og Workplace Learning anvendt lingvistik Karriereudvikling Curriculum og Pædagogisk Ledelse Førende og administrerende Educational Organisationer Multikulturel uddannelse Online og Distributed Learning ... [-]

Master Of Education (medf)

University of Southern Queensland (USQ)
Online Deltid 3 semestre February 2019 Australien Toowoomba Australien Online + 1 mere

Undervisere spiller en afgørende rolle i udviklingen af ​​kapaciteten af ​​borgerne til at bruge viden til at lære, udvikle og deltage i vores moderne verden. [+]

Commonwealth Understøttet Place

Yderligere din undervisning karriere

Undervisere spiller en afgørende rolle i udviklingen af ​​kapaciteten af ​​borgerne til at bruge viden til at lære, udvikle og deltage i vores moderne verden. The Master of Education:

har til formål at udvide din ekspertise, hjælper dig til at blive en leder i uddannelse tilbydes helt online, hvilket giver fleksibilitet til at studere hvor som helst, når som helst.

Majors

Tidlig barndom Vejledning og rådgivning Specialpædagogik TESOL

Andre specialer såsom forskning sti og en studerende-ledede vej, så du kan vælge otte kurser fra de mange uddannelser postgraduate kurser giver dig mulighed for at tilpasse dine studier til dine personlige og professionelle mål, der er til rådighed inden for Masters of Education Full-Fee Paying program.... [-]


Master Of Business Og Innovation (mbsi)

University of Southern Queensland (USQ)
På universitet eller online Deltid 18 - 72 måneder February 2019 Australien Toowoomba Springfield Australien Online + 2 mere

Gør din næste stor karriere flytte med USQ Master of Business og innovation. Du vil være i stand til at vælge to specialiseringer, der vil udvide din viden, forbedre din ekspertise og supplere dine karriereambitioner. [+]

Er du klar til din fremtidige karriere?

Gør din næste stor karriere flytte med USQ Master of Business og innovation.

Du vil være i stand til at vælge to specialiseringer, der vil udvide din viden, forbedre din ekspertise og supplere dine karriereambitioner.

Majors

Agribusiness (ikke tilgængelig i 2017) Big Data og Visualisering Krisestyring DIGITAL TRANSFORMATION Enterprise Leadership finansiering Generelt international business Professionel Kommunikation Bæredygtig Erhvervsudvikling

Den tredje komponent af dine studier vil være et forskningsprojekt, som vil udvide din viden i innovative virksomheder og iværksætteri. Vælg enten en Applied Research eller gå i gang med Advanced Research.... [-]


Master Of Education (anvendt Lingvistik)

University of Southern Queensland (USQ)
Online Deltid 3 semestre February 2019 Australien Toowoomba Australien Online + 1 mere

En Master of Education (Anvendt Sprogvidenskab) er ideel, hvis du arbejder med anden sprog højttalere og deres lokalsamfund, eller inden for taleterapi og patologi, allieret sundhed, psykologi eller uddannelse i en række forskellige indstillinger, der kræver færdigheder i kommunikation ledelse og tværs -kulturelle interaktion. [+]

Forbedre din ledelse kommunikation færdigheder

A Master of Education (Anvendt Sprogvidenskab) er ideel, hvis du arbejder med anden sprog højttalere og deres lokalsamfund, eller inden for taleterapi og patologi, allieret sundhed, psykologi eller uddannelse i en række forskellige indstillinger, der kræver færdigheder i kommunikation ledelse og tværkulturel interaktion.

fleksibilitet Study

Hvis du ikke er sikker på, om du ønsker at fuldføre en hel mastergrad, gælder at studere USQ Graduate Certificate of Education, Graduate Diploma of Education (Commonwealth Understøttet Place) eller Graduate Diploma of Education (fulde honorar betale), og tage æren fra din undersøgelser til Master of Education, hvis du beslutter at fortsætte med at studere.... [-]


Master Of Science Grad I økonomi, Ledelse Og Innovation

Unitelma Sapienza
Online Åben tilmelding Australien Australien Online

Dette naturligvis kun for bachelor kandidater, har til formål at give en grundig uddannelse i virksomhedsledelse, integration af viden i business management med discipliner som økonomi, jura og kvantitative metoder i beslutningsprocessen på nationalt, internationalt og EU-plan. [+]

Dette naturligvis kun for bachelor kandidater, har til formål at give en grundig uddannelse i virksomhedsledelse, integration af viden i business management med discipliner som økonomi, jura og kvantitative metoder i beslutningsprocessen på nationalt, internationalt og EU-plan.

Især og i en logik analyse og implementering af den viden erhvervet i den første cyklus af business undersøgelser, i løbet af kandidatuddannelsen sigter mod at uddanne kandidater af det andet niveau med specifikke og omfattende ekspertise i business management, statistical- matematisk og juridisk . Kurset udbydes med to markante store selskaber:

Major Curriculum A: "Økonomi og virksomhedens ledelse", sætter fokus på spørgsmålene om de emne erhvervsøkonomi (54 point) suppleret med statistisk matematisk viden (12 point) for påvisning og behandling af data, der er nødvendige i beslutningsprocessen virksomhed, fra juridisk viden (12/18 point ) relateret til selskabsret og ansættelsesret, samt viden om finansiel risikostyring. ... [-]


Mester I Retsplejen

Unitelma Sapienza
Online 1 år Åben tilmelding Australien Australien Online

Master i retsplejelovens henvender sig til fagfolk for at erhverve praktiske værktøjer til at forbedre udøvelsen af ​​den dømmende funktion, mens uddybning og ajourføring af teoretisk viden for anvendelsen af ​​loven. [+]

MÅL

Den Masters i retsplejelovens Det henvender sig til fagfolk for at erhverve praktiske værktøjer til at forbedre udøvelsen af ​​den dømmende funktion, mens uddybning og ajourføring af teoretisk viden for anvendelsen af ​​loven.

Alle materialer præsenteres teoretisk indhold og dens gennemførelse er en del af virkeligheden i retsvæsenet, både i retslige områder som administrativ og retlig regeringsførelse.

Kurset udbydes kun på spansk.

niveau

Master i II-niveau (60 CFU - University uddannelse point).

hovedindhold

Første modul:

Theory of Lov og Retfærdighed Statsforfatningsret Analyse af Nye tendenser i Retslære Retligt regering Adgang til domstolene og alternative metoder til konfliktløsning Retligt Administration og ledelse ... [-]