Deltid MBA, Kandidatuddanning i Australien, Coffs Harbour

Kandidat

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

En Master er et kandidat-niveau akademisk program, der tager omkring to år uden en bachelorgrad til at modtage. Master tilbydes i mange forskellige specialer, og afhængigt af skolen, kan de også blive tilbudt online eller personligt. Optjening en Master kan medføre øgede jobmuligheder for kandidater.

 

 

Australien har den tredje største antal udenlandske studerende i verden trods et fællesskab af 23 millioner alene. Disse er stærke akademiske akkreditiver, men australske institutioner er lige så højt rangeret som de byer, hus dem rundt om fædreland.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Australien, Coffs Harbour. Kontakt skolen her!

Læs mere

Master I Marinvidenskab Og Ledelse

Southern Cross University
på universitet Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Coffs Harbour

Master of Marine Science tilbydes af Southern Cross University ved National Marine Science Center beliggende på den nordøstlige kyst af New South Wales på bredden af ​​Solitary Islands Marine Park. [+]

Keen til at dybe dybt ind i ocean- og marineforskningens studie med globale ledere inden for forskning, i topmoderne faciliteter og i nogle af de smukkeste og fascinerende marine økosystemer i verden?Master of Marine Science tilbydes af Southern Cross University ved National Marine Science Center beliggende på den nordøstlige kyst af New South Wales på bredden af ​​Solitary Islands Marine Park. Som studerende på denne grad vil du arbejde sammen med andre inspirerede forskere og studerende på området, på og under vandet og i klasseværelset for at undersøge havforvaltning og økologi, bevarelse og biodiversitet, tilgang til bæredygtighed og begrænsning af forurening blandt andre fascinerende emner. Kandidater fra dette kursus vil have muligheder for at arbejde som videnskabsmænd, videnskabskommunikatører, politikere på tværs af private og offentlige sektorer og gøre verden til deres østers!... [-]