Deltid MBA, Kandidatuddanning i Australien, Orange

Kandidat

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

En Mester, som tager et til to års skolegang for at modtage, kan hjælpe eleverne med at forbedre deres faglige færdigheder og få viden i deres valgte område. Denne forbedring i færdigheder og viden kan føre til en højt kvalificeret karriere med muligheder for avancement.

 

Australien uddannelse er primært regeringens ansvar. Regeringen finansierer fuldt ud offentlig universitetsuddannelse, mens den delvist finansierer private universitetsuddannelse.Australien er en engelsk-talende land, de fleste af studerende fra lande, hvis engelsk er det første sprog ofte elsker at studere i dette land

Orange er fuld af de bedste professionelle inden rådgivning og rekruttering. Dette skyldes, at de videregående uddannelsesinstitutioner, faciliteter til rådighed i området, såsom The Charles Stuart University campus og TAFE campus.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Australien, Orange. Kontakt skolen her!

Læs mere

Mester I Bæredygtigt Landbrug

Charles Sturt University
På universitet eller online Deltid 18 - 36 måneder January 2018 Australien Orange

CSU 's Bæredygtigt Landbrug program er fleksibelt, og designet til at imødekomme behovene hos landbruget ved at udstyre de studerende med de nødvendige færdigheder til at afbalancere naturressource, menneskelige og økonomiske faktorer, der påvirker landbrugets bæredygtighed. [+]

CSU 's Bæredygtigt Landbrug program er fleksibel, og designet til at imødekomme behovene hos landbruget ved at udstyre de studerende med de nødvendige færdigheder til at afbalancere naturressource, menneskelige og økonomiske faktorer, der påvirker landbrugets bæredygtighed.

Hvorfor studere dette kursus?

CSU 's Master of Bæredygtigt Landbrug samler studier i de tre centrale områder af bæredygtighed: landbrugs- og naturlige systemer, agroindustrien og humaniora. Gennem udvikling af kreative og kritiske perspektiver på bæredygtighed, kursus fokuserer på innovative måder at øge landbrugets på mellemlang til lang sigt. Kandidater er udstyret til at sørge for lederskab i politik, forskning og strategisk ledelse, der er relevant for en bred vifte af branchens sammenhænge.... [-]