Deltid MBA, Kandidatuddanning i Australien, Port Macquarie

Kandidat

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

En Master er et kandidat-niveau akademisk program, der tager omkring to år uden en bachelorgrad til at modtage. Master tilbydes i mange forskellige specialer, og afhængigt af skolen, kan de også blive tilbudt online eller personligt. Optjening en Master kan medføre øgede jobmuligheder for kandidater.

 

 

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

Mange uddannelsesfaciliteter er kommet op i dette område for at fremme og bidrage til uddannelsesmæssige standarder. Charles Sturt Universitet og er desuden TAFE har en campus her, hvor forskellige kurser udbydes.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Australien, Port Macquarie. Kontakt skolen her!

Læs mere

Master I Sundhedsinformatik (med Specialer) (12 Forsøgspersoner)

Charles Sturt University
På universitet eller online Deltid 18 - 36 måneder January 2018 Australien Port Macquarie

Ønsker du at tage din tekniske karriere til det næste niveau? CSU 's Master of Information Technology er højt respekteret for sin praktisk fokus. Dette kursus giver dig specialisere sig i et område som netværk, sikkerhed, programmering, business analyse eller IT-management. [+]

Ønsker du at tage din tekniske karriere til det næste niveau? CSU 's Master i Sundhedsinformatik er højt respekteret for sin praktisk fokus. Dette kursus giver dig specialisere sig i et område som netværk, sikkerhed, programmering, business analyse eller IT-management. Du kan kombinere fag fra forskellige områder til at designe et kursus, der passer til dine behov.

Hvorfor studere dette kursus?

CSU 's Master i Sundhedsinformatik (med specialer) (12 point) er til rådighed for studerende med professionel IT-erhvervserfaring eller med en bachelorgrad inden for et fag. Du kan studere dette kursus online eller på vores Port Macquarie campus eller med CSU Study Centres i Sydney, Melbourne eller Brisbane. Når du vælger at studere online, kan alle fag gøres online uden at skulle deltage på campus foredrag eller kostskoler, og fag understøttes af et væld af pædagogiske teknologier, der kan omfatte video foredrag, lab simuleringer eller chatrooms.... [-]


Master Of Professional Regnskab (12 Forsøgspersoner)

Charles Sturt University
På universitet eller online Deltid 18 - 36 måneder July 2018 Australien Port Macquarie

Designet til at bygge videre på tidligere ikke-regnskabsmæssige universitetsstudier og erhvervserfaring, vores program supplerer eksisterende kvalifikationer med et professionelt regnskabssystem kvalifikation designet til at opfylde de faglige krav i Chartered Accountants Australien og New Zealand og CPA Australien. [+]

CSU 's akkrediterede Føreren af ​​professionelt regnskabssystem er en ideel platform for en dynamisk og spændende forretning karriere. Designet til at bygge videre på tidligere ikke-regnskabsmæssige universitetsstudier og erhvervserfaring, vores program supplerer eksisterende kvalifikationer med et professionelt regnskabssystem kvalifikation designet til at opfylde de faglige krav i Chartered Accountants Australien og New Zealand og CPA Australien.

Hvorfor studere dette kursus?

Samt at opfylde de faglige krav i Chartered Accountants Australien og New Zealand og CPA Australien, CSU 's Master of Professional Regnskab giver praktiske og relevante færdigheder, som åbner vejen for mange erhvervsvalg i områder af den økonomiske forvaltning, offentlig praksis, handel og industri, statslige og semi-statslige organisationer og regnskabsmæssig uddannelse.... [-]