Deltid MBA, Kandidatuddanning i Australien, Wagga Wagga

Kandidat

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

En Mester, som tager et til to års skolegang for at modtage, kan hjælpe eleverne med at forbedre deres faglige færdigheder og få viden i deres valgte område. Denne forbedring i færdigheder og viden kan føre til en højt kvalificeret karriere med muligheder for avancement.

 

Australien har syv af de 100 institution for videregående uddannelse i verden! Australien sidder over den holder af Tyskland, Holland og Japan, hvilket placerer ottende i Universitas 2012 U21 Ranking af nationale videregående uddannelsessystemer.

Den eneste udbyder af avanceret uddannelse i dette område er en campus i Charles Sturt University. Dog er andre institutter opstå mens selv de populære Universiteterne er interesseret i at centre her.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Australien, Wagga Wagga. Kontakt skolen her!

Læs mere

Master Of Husdyrvidenskab

Charles Sturt University
På universitet eller online Deltid 18 - 36 måneder January 2018 Australien Wagga Wagga

CSU 's Master of Animal Science har til formål at fremme avanceret kritisk refleksion over praksis i dyret industrier, forbereder kandidater til lederstillinger. [+]

CSU 's Master of Animal Science til formål at fremme avanceret kritisk refleksion over praksis i dyret industrier, forbereder kandidater til lederstillinger.

Hvorfor studere dette kursus?

Master of Animal Science har til formål at:

giver mulighed for at fortsætte livslang læring i overensstemmelse med universitetets idégrundlag opfylde de uddannelsesmæssige behov hos fagfolk, der arbejder i de stadigt skiftende dyr industrier fremme erhvervelse af avancerede analytiske, problemløsning færdigheder og konceptuelle indsigt, der giver de studerende mulighed for at påtage sig ledende positioner inden for de dyr industrier tilskynde ekspertise i stipendium og / eller målrettet forskning inden for kandidatens disciplin område. ... [-]