Filter
Kandidatgrader
Australien Victoria Saint Albans

Find din Master i Saint Albans her!

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

En Master er et kandidat-niveau akademisk program, der tager omkring to år uden en bachelorgrad til at modtage. Master tilbydes i mange forskellige specialer, og afhængigt af skolen, kan de også blive tilbudt online eller personligt. Optjening en Master kan medføre øgede jobmuligheder for kandidater.

 

 

Australien har syv af de 100 institution for videregående uddannelse i verden! Australien sidder over den holder af Tyskland, Holland og Japan, hvilket placerer ottende i Universitas 2012 U21 Ranking af nationale videregående uddannelsessystemer.

Mastergrad Saint Albans Få din Master fra de bedste business schools og universiteter i Saint Albans. Find din kandidatgrad i Saint Albans her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Australien
Victoria
Saint Albans
Studietype
Hastighed
Victoria University

Master of Applied Information Technology (NMIT) er et fleksibelt, akkrediteret kursus, der giver avanceret træning for studerende med en it-grad. ... [+]

Oversigt

Master of Applied Information Technology (NMIT) er et fleksibelt, akkrediteret kursus, der giver avanceret træning for studerende med en it-grad.

Du vil bygge på dine computerkompetencer og forberede dig på højtstående it-roller. Praktiske klasser giver dig mulighed for at udvikle og forbedre de teoretiske færdigheder. Dette kursus giver fleksibilitet gennem ansigt til ansigt og online læring.

Vi fokuserer på at løse virkelige problemer i:

cloud computing (med praktiske anvendelser af Amazon Web Services)cybersikkerhedavanceret programmeringsoftware Engineeringtrådløst og mobilnetværkmobile applikationerdataanalyseprojektledelse.

Du udvikler nye ideer til it-feltet, enten gennem et industriprojekt eller forskningsaktiviteter, der er designet til at føre til en ph.d. Vores erfarne foredragsholdere, fremragende forskningsfaciliteter og forbindelser til industrien giver dig mulighed for og støtte til at bidrage med originale og vigtige ideer.... [-]

Engelsk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University

Bliv førende inden for social forandring, menneskerettigheder og bæredygtig udvikling på globalt eller lokalt niveau, med Master of International Community Development. ... [+]

Oversigt

Bliv førende inden for social forandring, menneskerettigheder og bæredygtig udvikling på globalt eller lokalt niveau, med Master of International Community Development.

Dette unikke populære program giver dig en personlig uddannelse. Det omfatter praktisk on-site læring og dybt engagement med samfund og eksperter på området. Den perfekte blanding af studier og praktisk erfaring vil få dig til at klare dig til en tilfredsstillende karriere.

Nøgleområder omfatter:

kritisk bevidsthed og udviklingens etiksamfundsudviklingsprojekt design og ledelsedeltagende forskning og evalueringglobalisering og sociale bevægelserledelse i samfundsudviklingTrump og Brexits indflydelse på styring af internationale organisationerkonfliktløsning og fredsopbygning.... [-]
Engelsk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk