Deltid MBA, Kandidatuddanning i Australien, Western Australia

Kandidat

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Brugskunst er afgørende for at gøre tiltalende design på alle livets områder. Uden dem ville verden være utrolig kedeligt. En Master i Anvendt Kunst giver dig en dybere forståelse af brugen af ​​kunst i disse praktiske områder.

Australien har den tredje største antal udenlandske studerende i verden trods et fællesskab af 23 millioner alene. Disse er stærke akademiske akkreditiver, men australske institutioner er lige så højt rangeret som de byer, hus dem rundt om fædreland.

Victoria har otte universiteter og forskellige regering-run institutioner, der letter tekniske og videreuddannelse. Derudover er der en tilstand bibliotek, som er godt for forskere, som de videregående uddannelser i området.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Australien, Western Australia. Kontakt skolen her!

Læs mere

Mastergrad I Kommunikationsstyring

Murdoch University
på universitet 3 semestre February 2018 Australien Perth

Master of Communication Management fokuserer på at forvalte kommunikation inden for en international kontekst med vægt på Asien-Stillehavsområdet. Informeret af internationalt stipendium i en række discipliner og også ved professionel praksis, vil du udvikle faglige og intellektuelle færdigheder, forberede dig til en karriere inden for kommunikation og medierelaterede erhverv. [+]

Master of Communication Management fokuserer på at forvalte kommunikation inden for en international kontekst med vægt på Asien-Stillehavsområdet. Informeret af internationalt stipendium i en række discipliner og også ved professionel praksis, vil du udvikle faglige og intellektuelle færdigheder, forberede dig til en karriere inden for kommunikation og medierelaterede erhverv.

Du vil udvikle kritiske færdigheder og uafhængige læringsevner, så du kan udvide din personlige udvikling og faglige ekspertise.

Dette kursus er akkrediteret af Public Relations Institute of Australia (PRIA).

Master of Communication Management vil forberede dig til ledende, ledelsesmæssige og iværksætterstillinger inden for kommunikations- og medierelaterede områder, herunder corporate kommunikation, PR, medieforbindelse og rådgivning samt innovativt arbejde i den kreative industri.... [-]


Master I Sundhedsinformatik

Murdoch University
på universitet 2 år February 2018 Australien Perth

Dette kursus er en professionel kvalifikation inden for informationsteknologi, der er designet til at give passende praktisk forståelse, færdigheder og viden til at styre it-brug, forandring og udvikling. Det primære mål er at give it-fagfolk mulighed for professionel opgradering eller udvidelse af deres kvalifikationer og erfaring. [+]

Dette kursus er en professionel kvalifikation inden for informationsteknologi, der er designet til at give passende praktisk forståelse, færdigheder og viden til at styre it-brug, forandring og udvikling. Det primære mål er at give it-fagfolk mulighed for professionel opgradering eller udvidelse af deres kvalifikationer og erfaring.

Graden kan udfyldes på en af ​​to måder, ved kurser, eller ved kurser og afhandling. Kursusstuderende gennemfører 48 studiepoints på avancerede niveauer, mens kursus- og dissesstuderende gennemfører 36 studiepoints kurser og 12 studiepoints afhandling.

Du kan afslutte denne kandidatgrad på forskellige punkter for at fuldende Graduate Certificate i Informationsteknologi eller Graduate Diploma i enten Information Technology Management eller Internetworking og Security, afhængigt af enhedsvalg. Graduate Diploma i Information Technology Management udgør den første halvdel af IT Management specialisering, og Graduate Diploma i Internetworking og Security udgør den første halvdel af Internetworking og Security specialisering.... [-]


Master I Udviklingsstudier

Murdoch University
på universitet 2 år February 2018 Australien Perth

Master of Development Studies er en praktisk faglig grad med fokus på udfordringerne med social, økonomisk og politisk udvikling og fattigdomsbekæmpelse. Kurset koncentrerer sig om sammenhængen mellem udvikling, politik og social og miljømæssig bæredygtighed, fødevare- og sundhedssikkerhed, international bistand, statsbyggeri, konflikthåndtering, kønsrelationer og andre vigtige spørgsmål, der har betydning for udviklingen. [+]

Master of Development Studies er en praktisk faglig grad med fokus på udfordringerne med social, økonomisk og politisk udvikling og fattigdomsbekæmpelse. Kurset koncentrerer sig om sammenhængen mellem udvikling, politik og social og miljømæssig bæredygtighed, fødevare- og sundhedssikkerhed, international bistand, statsbyggeri, konflikthåndtering, kønsrelationer og andre vigtige spørgsmål, der har betydning for udviklingen.

Dette kursus omfatter også en capstone enhed, som er en special enhed, der konsoliderer alt, hvad du har lært i dit kursus, og giver dig mulighed for at anvende din læring til et praktisk problem. Inden for denne capstone-enhed kan du vælge at gennemføre enten et politisk case-studieprojekt, en faglig praktik eller en superviseprojekt.... [-]


Føreren Af ​​Applied Finance

The University of Western Australia Business School
på universitet Deltid 1.5 - 2 år July 2018 Australien Perth

Master of Applied Finance er et praktisk kursus designet både for kandidater, der allerede arbejder i den finansielle sektor, såvel som dem med en ikke-finansielle baggrund, der ønsker at flytte ind i finans-området. [+]

Leder du efter en karriere inden for corporate bank og finans, aktiemarkedet handel, forsikring, kapitalforvaltning og andre områder af Applied Finance?

Master of Applied Finance er et praktisk kursus designet både for kandidater, der allerede arbejder i den finansielle sektor, såvel som dem med en ikke-finansielle baggrund, der ønsker at flytte ind i finans-området.

Studieordningen supplerer Chartered Financial Analyst (CFA) program, med emner, herunder risikostyring, kapitalmarkeder, og international finansiering. Kandidater forbereder CFA kvalifikation opfordres til at tilmelde sig Master of Applied Finance som et forberedende kursus.

Master of Applied Finance vil have sin første indtag af studerende i juli 2015.... [-]


Føreren Af ​​informationssikkerhed Og Efterretninger

Edith Cowan University
på universitet 3 semestre January 2018 Australien Perth

En professionel kursus designet til at imødekomme efterspørgslen efter sikkerheds-og efterretningstjenester fagfolk i regeringen, retshåndhævelse og industri [+]

Master of Information Security and Intelligence

&nbsp

En professionel kursus designet til at imødekomme efterspørgslen efter sikkerheds-og efterretningstjenester fagfolk i regeringen, retshåndhævelse og industri.

&nbsp

&nbsp

Relaterede karriere

&nbsp

Computer Security Consultant, Information Security Consultant

&nbsp

&nbsp

Yderligere undersøgelser

&nbsp

Studerende interesseret i skrider yderligere i dette område kan vælge at studere Doctor of Philosophy.

&nbsp

&nbsp

Yderligere kurser

&nbsp

Doctor of Philosophy

&nbsp... [-]


Civilingeniør

Edith Cowan University
på universitet 2 år January 2018 Australien Perth

Egnet for folk, der allerede har en ikke-akkrediterede ingeniør grad og ønsker at opgradere til en akkrediteret professionelle ingeniør kvalifikation eller forgrene sig ud i en anden disciplin [+]

Master of Engineering

&nbsp

Giver kandidater med en akkrediteret professionel ingeniøruddannelse. Egnet for folk, der allerede har en ikke-akkrediterede ingeniør grad og ønsker at opgradere til en akkrediteret professionelle ingeniør kvalifikation eller forgrene sig ud i en anden disciplin specialisering. Studerende kan specialisere sig i en af ​​følgende discipliner:

- Kemiteknik

- Civil Engineering

- Computer Systems

- Elektrisk strøm

- Elektronik & Communications

- Instrumentation og automation

- Mechanical Engineering

- Mekatronik

&nbsp

Dette kursus er Commonwealth regering Understøttet for støtteberettigede studerende.... [-]


Føreren Af ​​kommunikation

Edith Cowan University
på universitet 2 år January 2018 Australien Perth

Giver kandidater i en anden disciplin med mulighed for at tilegne avanceret viden om og forståelse for et specialiseret inden for kommunikation og til at demonstrere deres forståelse [+]

Master of Communications

&nbsp

Giver kandidater i en anden disciplin med mulighed for at tilegne avanceret viden om og forståelse for et specialiseret inden for kommunikation og til at demonstrere deres forståelse og forskning evne med et speciale. Discipliner, der udbydes til specialisering kan nævnes:

- Reklamer

- Kreative serviceydelser

- Film & Video

- Interaktive Medier

- Journalistik

- Massekommunikation

- Medier & Cultural Studies

- Photomedia

- Public Relations

- Manuskriptudvikling

&nbsp

&nbsp

Relaterede karriere

&nbsp... [-]


Føreren Af ​​todimensional & Digitalt Design

Edith Cowan University
på universitet 3 semestre January 2018 Australien Perth

Designet til ph.d.-studerende og branchens aktører, der søger at udvikle færdigheder i disciplinen design, ved hjælp af digitale medier som både en produktion og som et kreativt værktøj.Det vil give [+]

Master of Two Dimensional & Digital Design

&nbsp

Designet til ph.d.-studerende og branchens aktører, der søger at udvikle færdigheder i disciplinen design, ved hjælp af digitale medier som både en produktion og som et kreativt værktøj. Det vil give avancerede tekniske og konceptuelle færdigheder i grafisk design for at yderligere karrieremuligheder. Eleverne tilbydes mulighed for at realisere en avanceret anvendelse af deres færdigheder i produktionen af ​​et større stykke af vedvarende arbejde.

&nbsp

&nbsp

Relaterede karriere

&nbsp

Graphic Designer

&nbsp

&nbsp

Relaterede undersøgelser ... [-]


Føreren Af ​​professionelt Regnskabssystem

The University of Western Australia Business School
på universitet Deltid 1.5 - 2 år February 2018 Australien Perth

Postgraduate Accounting undersøgelser vil give dig træning i de tekniske aspekter af fremstillingen af ​​regnskabsdata, udvikle dine færdigheder i anvendelse af regnskabsoplysninger, der [+]

Master of Professional Accounting

&nbsp

Postgraduate Accounting undersøgelser vil give dig træning i de tekniske aspekter af fremstillingen af ​​regnskabsdata, udvikle dine færdigheder i anvendelsen af ​​regnskabsoplysninger til at løse problemer og træffe beslutninger, og udvikle din viden og færdigheder i beslægtede faglige discipliner som økonomi, beskatning , revision og ledelse. Kursusbeskrivelsen, funktioner og faciliteter

Dette kursus giver en mulighed for kandidater til at opnå en kvalifikation, der er anerkendt af professionelle regnskabs-organer og det øvrige erhvervsliv.Profession Anerkendelse

Dette kursus opfylder godkendelseskravene i følgende professionelle revisorsammenslutninger: den australske Society of Certified Praktiserende Revisorer (CPA Australien), Institute of Chartered Accountants i Australien (ICAA) og Institute of Public Revisorer (IPA). Kandidater er berettiget til at deltage for medlemskab programmer disse organisationer. Karrieremuligheder ... [-]


Føreren Af ​​markedsføring

The University of Western Australia Business School
på universitet Deltid 1.5 - 2 år February 2018 Australien Perth

Marketing fokuserer på at gøre og fastholde kunder ved at finde, kommunikere og fastholde den konkurrencemæssige fordel, der gør en virksomhed virkelig vellykket.Emner i Marketing [+]

Master of Marketing

Marketing fokuserer på at gøre og fastholde kunder ved at finde, kommunikere og fastholde den konkurrencemæssige fordel, der gør en virksomhed virkelig vellykket. Emner i Marketing omfatter reklame, virksomhedens strategi, konkurrencemæssige analyse, og værdiskabelse. Kursusbeskrivelsen, funktioner og faciliteter

Marketing studerende på UWA har mulighed for at gennemføre projekter for real-life organisationer og har tidligere arbejdet med virksomheder, herunder Coles, Google, Microsoft, Rio Tinto, Turisme WA, Transperth og Westpac.

Med klasser til rådighed i løbet af dagen og om aftenen, er dette kursus velegnet til både den travle professionelle og fuldtidsstuderende. ... [-]


Føreren Af ​​menneskelige Ressourcer Og Ansættelsesforhold

The University of Western Australia Business School
på universitet Deltid 1.5 - 2 år February 2018 Australien Perth

Postgraduate studier i menneskelige ressourcer og ansættelsesforhold (HR & ER) vil give dig en grundig teoretisk og praktisk forankring i forvaltningen af ​​mennesker og beskæftigelse i [+]

Master of Human Resources og ansættelsesforhold

&nbsp

Postgraduate studier i menneskelige ressourcer og ansættelsesforhold (HR & ER) vil give dig en grundig teoretisk og praktisk forankring i forvaltningen af ​​mennesker og beskæftigelse i Australien og i udlandet. Kursusbeskrivelsen, funktioner og faciliteter

HR & ER undersøger, hvordan en korrekt forvaltning af medarbejdere bidrager til organisatorisk effektivitet. HR & ER undersøger også arbejdets tilrettelæggelse, ledelse af medarbejdere, rolle fagforeninger, udvikling af samarbejde og forhandling, og måder, hvorpå konflikter kan opstå og skal forvaltes.

Elevprofil "Efter at have tilbragt noget tid arbejder i menneskelige ressourcer og beskæftigelse relationer besluttede jeg at forfølge deltidsstudium at bygge videre på mit eksisterende videngrundlag og videreudvikle mine færdigheder.Jeg fandt kursusaktiviteter at være praktisk og løsningsorienteret fokuseret. I mange tilfælde de vurderinger, jeg var virksomhed som en del af min kandidatuddannelse forbundet i direkte med mine daglige ansvar på arbejdspladsen. At lære af undervisere og andre studerende, der kunne dele deres virkelige liv erfaringer og anvende dem til de teorier og begreber, kurset gav mig et nyt perspektiv og nogle store kontakter i industrien. " ... [-]


Mester I økonomi

The University of Western Australia Business School
på universitet Deltid 2 år February 2018 Australien Perth

The Master of Economics er designet til dem, der ønsker at bygge videre på deres eksisterende kvalifikationer i økonomi.Mange Master of Economics kandidater vælger at forfølge en karriere som økonomisk [+]

Master of Economics

&nbsp

The Master of Economics er designet til dem, der ønsker at bygge videre på deres eksisterende kvalifikationer i økonomi. Mange Master of Economics kandidater vælger at forfølge en karriere som økonomiske forskere og beslutningstagere, mens kurset er også nyttigt at lærerne ønsker at forbedre deres faglige kvalifikationer gennem postgraduate studier. Kursusbeskrivelsen, funktioner og faciliteter

Emnerne omfatter mikroøkonomi, makroøkonomi, international økonomi, finansielle økonomi, ressource økonomi, offentlig økonomi, kvantitative økonomi, økonomisk historie og økonomisk udvikling.

UWA s Economics disciplin har en lang række internationale vising eksperter og gæsteforelæsere.I mere end to årtier har den disciplin været en partner i den innovative ph.d.-konferencen i Økonomi-og Erhvervsministeriet, der har været vært næsten 600 studerende fra større universiteter rundt om i verden. ... [-]


Føreren Af ​​handel

The University of Western Australia Business School
på universitet Deltid 1.5 - 2 år February 2018 Australien Perth

Undersøgelse af Master of Commerce vil gøre det muligt for dig at skabe forbindelser mellem det, du lærer i klasseværelset, og situationer, der opstår på din arbejdsplads.Du vil fuldføre kerne [+]

Master of Commerce

Undersøgelse af Master of Commerce vil gøre det muligt for dig at skabe forbindelser mellem det, du lærer i klasseværelset, og situationer, der opstår på din arbejdsplads. Du vil fuldføre væsentligste undersøgelser i alle de vigtigste forretningsområder - regnskab og finansiering, økonomi, beslutningstagning og etik - samt en række specialiseringer og valgfag.

Kursusbeskrivelsen, funktioner og faciliteter

Du kan vælge at afslutte en specialisering fra følgende områder: regnskab, business information management, økonomi, e-business, ansættelsesforhold, finans, human resource management, international business, ledelse eller markedsføring. ... [-]


Master Of Business Information Management

The University of Western Australia Business School
på universitet Deltid 1.5 - 2 år February 2018 Australien Perth

The Master of Business Information Management undersøger avancerede spørgsmål, herunder viden, projektstyring, brug af kunstig intelligens i erhvervslivet, informationssystemer strategi [+]

Master of Business Information Management

The Master of Business Information Management undersøger avancerede spørgsmål, herunder viden, projektstyring, brug af kunstig intelligens i erhvervslivet, informationssystemer strategiformulering og supply chain management.

&nbsp

Kursusbeskrivelsen, funktioner og faciliteter

The Master of Business Information Management er en specialist grad designet til at udstyre de studerende med et indgående kendskab til området. Denne grad er ideel til studerende, der ønsker at forfølge på højt niveau karriere i erhvervslivet og management.

Karrieremuligheder

Data analytiker, programmør, Online Marketing Specialist, Customer Relationship Manager, IT Support, Information Manager ... [-]


Mester I Undervisning (sekundær)

The University of Notre Dame Australia
på universitet Deltid 2 år January 2018 Australien Fremantle Broome Sydney + 2 mere

THW Master of Undervisning (Secondary) program giver eleverne mulighed for at tage en mere gradueret tilgang til in-skolens udvikling af undervisningen kompetenceudvikling ... [+]

Hvorfor studere på Notre Dame

The University of Notre Dame Australien er stolt af sine små klasser og omsorgsfulde samfund atmosfære samt sit engagement i topkvalitet, sjælesorg og social retfærdighed. Universitetet er i stand til at tilbyde en unik personlig tilgang til undervisning og læring. Som følge heraf kan Notre Dame hjælpe studerende til at udvikle færdigheder og tillid til at sætte dem i stand til at lykkes i deres valgte område. Også fordi Notre Dame er en by universitet, studerende har adgang til alle de sociale, sportslige og kulturelle aktiviteter Fremantle har at tilbyde, at gøre læring både en pædagogisk og en kulturel oplevelse.

&nbsp

... [-]