Søg her for Bæredygtig energi i Barcelona

Find de bedste Bæredygtig energi i Barcelona her!

Bæredygtig energi

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Studerende, der er interesseret i alternative energikilder og miljømæssig ansvarlighed måske ønsker at forfølge en uddannelse i bæredygtig energi. Brug ingeniør og matematiske begreber, kan eleverne lære om geotermisk energi, solenergi systemer og energieffektivt byggeri.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Som den 2. største by i Spanien, er Barcelona hovedstaden i Catalonien provinsen. Det har over 4 millioner indbyggere. Det er en levende by, der er vært tusindvis af turister årligt. Det er hjemsted for universitetet i Barcelona blandt andre.

Bæredygtig energi Barcelona. Få alt information om Bæredygtig energi og kontakte skolen for Barcelona Bæredygtig energi direkte her!

Læs mere

Kandidatgrad I Bæredygtighed Og Energieffektivitet

laSalle Barcelona Postgraduate
på universitet Fuldtid September 2018 Spanien Barcelona

Master i Integral Construction Management - Specialiseret bæredygtighed og energieffektivitet tilbyder specialiseret i arkitektonisk og bymæssig bæredygtig, miljøvenlig og integrerer faciliteter energieffektive systemer design uddannelse. [+]

Master i Integral Construction Management - Specialiseret Bæredygtighed og energieffektivitet Det tilbyder specialiseret i arkitektonisk og bymæssig bæredygtig, miljøvenlig og integrerer faciliteter energieffektive systemer design uddannelse.

I dag, samfundet kræver en bæredygtig vækstmodel, hvor respektere miljøet og velfærd mennesker er en kendsgerning. Offentlig bevidsthed og nye retlige rammer såsom ikrafttrædelsen af ​​den tekniske Building Code (CTE), er nødvendige, men ikke tilstrækkelige.

Siden 1998, med begyndelsen af ​​Master Control Building og bæredygtig arkitektur (MCEAS), er La Salle forpligtet til uddannelse af fagfolk i afgørende for udviklingen af ​​området og samfund discipliner. Med denne master det reagerer på efterspørgslen på markedet for faglige profiler stand til at give arkitektoniske løsninger, der omfatter brugen af ​​effektive energisystemer.... [-]


Masters I Vedvarende Energi Og Bæredygtighed

UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona
Online Deltid 10 måneder September 2018 Spanien Barcelona

Denne kandidatuddannelse er født til at møde udfordringerne i den nuværende energi og miljømæssige kontekst, hvori bæredygtighed fremstår som det nye paradigme for reference. [+]

INDLEDNING OG MÅL

Denne kandidatuddannelse er født til at møde udfordringerne i den nuværende energi og miljømæssige kontekst, hvori bæredygtighed fremstår som det nye paradigme for reference.

Studieordningen henvender dette begreb i alle dens aspekter, og forbereder eleverne til at arbejde i virksomheder og institutioner, der leverer bæredygtige løsninger og integrere bæredygtighed i sin forretningsstrategi.

Som det fremgår af forskellige rapporter, er det en strategisk og voksende sektor med store perspektiver for skabelsen af ​​kvalificerede arbejdspladser, især men ikke udelukkende på området for vedvarende energi og energieffektivitet. I denne forstand, en undersøgelse foretaget i 2012 af Institut for diversificering og energibesparelse, at denne ramme vil generere talrige jobkvalitet. I Spaniens tilfælde forudser en stigning i karrieremuligheder 75% frem til 2020.... [-]