Søg her for Bæredygtig energi i Stockholm

Find de bedste Bæredygtig energi i Stockholm her!

Bæredygtig energi

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Studerende, der studerer vedvarende energi vil blive introduceret til ingeniør- og teknologibaserede koncepter udforske alternative energiformer såsom vandkraft og solenergi. Mange programmer vil fokusere på forskning og design af disse systemer.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Som den største by i Sverige, Stockholm har over 1,3 millioner mennesker i byområdet. Byen består af flere øer, og det er hovedstaden i Sverige. Stockholm har over 10 universiteter og højere læreanstalter.

Bæredygtig energi Stockholm. Få alt information om Bæredygtig energi og kontakte skolen for Stockholm Bæredygtig energi direkte her!

Læs mere

Master in Environomical Pathways for Sustainable Energy Systems SELECT

KTH Royal Institute of Technology
på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Sverige Stockholm

Det fælles masterprogram i Environomiske Stier for Bæredygtige Energisystemer (SELECT) tilbydes af fem europæiske universiteter via InnoEnergy. [+]

Bæredygtig energi Stockholm. Master of Energy Engineering, fra UPC: Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech, Spanien [-]

Mester I Bæredygtig Teknik Energi

KTH Royal Institute of Technology
på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Sverige Stockholm

[+]

Undervisningssproget er engelsk.

Emnerne Karriere [-]

Master in Innovative Sustainable Energy Engineering

KTH Royal Institute of Technology
på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Sverige Stockholm

[+]

Aalto Universitet i Finland Chalmers Teknologiske Universitet i Sverige Tekniske Universitet Danmark KTH Royal Institute of Technology i Sverige Norges universitet for videnskab og teknologi Island Islands Universitet (UoI) Degree projekt Karriere

Beskæftigelsesmuligheder er meget stærke.

[-]