Filter
Kandidatgrader
Det Forenede Kongerige Wales Machynlleth Studietype: alle Hastighed: alle

Find de bedste Bæredygtig energi i Machynlleth her!

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Studerende, der studerer vedvarende energi vil blive introduceret til ingeniør- og teknologibaserede koncepter udforske alternative energiformer såsom vandkraft og solenergi. Mange programmer vil fokusere på forskning og design af disse systemer.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Bæredygtig energi Machynlleth. Få alt information om Bæredygtig energi og kontakte skolen for Machynlleth Bæredygtig energi direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Bæredygtig energi, Machynlleth

Grader
Sted
Det Forenede Kongerige
Wales
Machynlleth
Studietype
Hastighed
Centre for Alternative Technology

En ph.d.-grad fra University of East London, baseret på Graduate School of Environment ved Centre for Alternative Technology . ... [+]

En fleksibel kandidatgrad designet til at udvikle en streng forståelse af forskellige energiteknologier, udforsker emnet gennem en kombination af akademisk studie, diskussion og praktisk praktisk arbejde.

Hvordan læres kurset?

Undervises på Centre for Alternative Technology (CAT), som pionerer bæredygtighedspraksis og teori i Storbritannien, undersøger MSc-kurser fornybar energi, øget energieffektivitet og intelligent styring af energiressourcer. Disse emner undersøges inden for rammerne af de økologiske, sociale og økonomiske konsekvenser og politiske drivere på internationale, nationale og lokale skalaer. Vores MSc-program undervises enten ved fjernundervisning eller gennem boligblokke i en af ​​de mest innovative miljøbygninger i Storbritannien eller via en blanding af de to.... [-]

Det Forenede Kongerige Machynlleth
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk