MASTERSTUDIES

Fjernundervisning Master - Bæredygtig miljøledelse i Spanien

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

En Master i bæredygtig forvaltning gør cross-over mellem en række forskellige brancher, der tilbyder op masser af karrieremuligheder. Emnet dækker rolle bæredygtighed inden for organisationer i hele verden.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Fjernundervisning Master grad programmer i Bæredygtig miljøledelse i Spanien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Bæredygtig miljøledelse, Spanien, Fjernundervisning Filter

Master i skovbrande. Videnskab og integreret ledelse (interuniversitet)

Universidad de Leon
Ledelseskurser
<
Fuldtid
<
3 semestre
Spansk
på universitet

Vi uddanner højt kvalificeret personale til at imødekomme den sociale efterspørgsel efter skovbrande nødsituation

Læs mere

Master i arealer og biodiversitet Bevarelse Øer

Universidad de La Laguna
Ledelseskurser
Sep 2020
<
Fuldtid
<
3 måneder
Spansk
på universitet

Udtrykket "Biodiversitet" er forholdsvis ny, og selv om det er blevet moderne er intet mere end "biologisk mangfoldighed", forstået som den strukturelle og ...

Læs mere