Filter
Kandidatgrader
Det Forenede Kongerige Studietype: alle Hastighed: alle

Master Bæredygtig miljøledelse i Det Forenede Kongerige - Master Det Forenede Kongerige

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Bæredygtig forvaltning kombinerer studiet af forretninger med hensigtsmæssig brug af vedvarende ressourcer for at maksimere indtjeningen og minimere de negative virkninger på miljøet. Undersøgelsen kan omfatte sådanne kurser som regnskab, drift, økonomi, forvaltning af naturressourcer og mere.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Master grad programmer i Bæredygtig miljøledelse i Det Forenede Kongerige. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

2 Resultater i Bæredygtig miljøledelse, Det Forenede Kongerige

Centre for Alternative Technology

MSc i bæredygtighed og tilpasning i det byggede miljø (SABE) fokuserer på bæredygtig bygning og miljø ... [+]

Masters in Environmental Building

Klimaændringer udgør to centrale udfordringer for moderne arkitektur: hvordan kan bygninger gøres bæredygtige, og hvordan kan de udformes for at tage højde for klimaændringernes virkninger? Denne kandidatgrad står overfor disse udfordringer gennem en unik kombination af akademisk studie med praktisk praktisk arbejde, der giver dig den viden, færdigheder og erfaring du har brug for til at udvikle en miljøkarriere inden for byggemiljøområdet.

Kurset anvender begreberne bæredygtighed og tilpasningstransformation for at skabe en forståelse af det byggede miljø på lokalsamfundet og individuel byggeri. Nøglebyggetilfælde omfattet af kurset omfatter: energiledelse og lavt energiforbrug, bæredygtige materialer, miljøpræstationsvurdering og energiforsyning. Studerende kan yderligere forfølge interesser i bydesign, samfund, økologi, vand, økologisk sanitet, politik og økonomi.... [-]

Det Forenede Kongerige Machynlleth
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Middlesex University London

Dette kursus er designet til dem, der søger et tværfagligt program ved grænsefladen mellem sociale og økologiske systemer. ... [+]

Dette kursus kombinerer ekspertundervisning med unikke oplevelser af arbejde i virkelige miljø- og bevaringsindstillinger for at udvikle din evne til at evaluere de biologiske og sociale processer, som understøtter interaktioner mellem tab af biodiversitet og det menneskelige samfund. Du vil lære at indsamle og analysere kvantitative og kvalitative genomiske økologiske og sociale data; Færdigheder, der står i spidsen for den nuværende forskning inden for bevaringsvidenskab og evolutionærbiologi.

Du får uvurderlig praktisk erfaring gennem vores udflugter og bruger en måned i Mauritius til at arbejde på et ægte forskningsprojekt med en ekstra uge i Jersey for at lære om fængslet dyreforvaltning og zoologiske have i bevaring.... [-]

Det Forenede Kongerige London UK Online
August 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk