Filter
Kandidatgrader
Bahrain Studietype: alle Hastighed: alle

Master Bahrain - Master i Bahrain

Bahrain trækker folk fra hele verden til rejser, arbejde og studere. Der er nogle gode faglige programmer for studerende at forfølge en Master i Bahrain, som er lettet af den kendte og ekspert fakultet. Ikke alene vil de studerende få en top-notch uddannelse, men de vil også opleve kulturelle og intellektuelle vækst, som de er nedsænket i den moderne arabiske kultur i en region med en lang og rig historie. Studerende at forfølge en Master i Bahrain kan også drage fordel af de lokale seværdigheder, der omfatter dynamiske byer, kulturelle centre, slotte og museer.

Der er flere muligheder for en Master i Bahrain, at de studerende kan vælge fra. Nogle af de mere populære områder af undersøgelsen for en Master i Bahrain er i disciplinerne kommunikation og ledelse, samt inden for erhvervslivet, herunder de sektorer af finansiering, ledelse og markedsføring.

Tag et kig nedenfor på Master i Bahrain programmer.Du kan finde den uddannelse, der vil hjælpe dig med at nå dine mål!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Royal University for Women

Award Krav Opfylder alle betingelserne forudbestemte i reglerne for Master programmet. ... [+]

Award Krav Opfylder alle betingelserne forudbestemte i reglerne for Master programmet. [-]
Bahrain Riffa
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Royal University for Women

Etablere College of Art and Design som en specialiseret forskningscenter for design management. ... [+]

Etablere College of Art and Design som en specialiseret forskningscenter for design management. [-]
Bahrain Riffa
September 2019
Fuldtid
Deltid
36 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Westford University College

Dette kursus er struktureret på en måde, at den studerende får dobbelt certificering, Postgraduate Extended Diploma i International Business Management, uddelt af Cambrid ... [+]

Master Bahrain - Master uddannelse Bahrain. Kandidat i International Business Administration, uddelt af UCAM, Spanien

Hvorfor UCAM?

◦ UCAM var blandt de første universiteter til at tilpasse sine programmer til det europæiske kvalitetssystem for uddannelse efter Bologna-processen. Faktisk hjælper UCAMs kvalitetsafdeling i øjeblikket den paraguayanske regering med at oprette et kvalitetssikringsorgan i sit respektive uddannelsessystem.

◦ UCAM har omkring 200 berømte internationale strategiske partnere, herunder flere førende gymnasier og universiteter rundt om i verden, såsom UC Berkeley, Stanford, NTU, NUS eller Università degli Studi di Bologna. Med disse partnere har UCAM etableret studerende, medarbejder- og professorudvekslingsprogrammer, fælles grader og andre former for akademisk samarbejde.... [-]

Bahrain Bahrain Online
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
12 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk