Deltid MBA, Kandidatuddanning i Bahrain, Tombola

Kandidat

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Optjening en Master kræver to års uddannelse efter at tjene en bachelor. Denne avancerede grad kan hjælpe eleverne til at nå deres uddannelsesmæssige og faglige mål, som rigor af en kandidatuddannelse hjælpe med at uddanne studerende i de færdigheder og viden, de har brug for at lande den karriere af deres drømme.

 

De studerende, der forfølger en videregående uddannelse efter tiltrædelsen universitetsuddannelse ofte har en fleksibel livsstil i Bahrain. Universiteterne har også forskellige typer af kurser, der ofte passer til behovene i de lokale og internationale studerende. Landet 's kultur er meget ukompliceret at gøre det lettere for udenlandske studerende at interagere med borgerne.

Riffa er en af ​​de store byer i Bahrain har mange videregående uddannelser centre, som tilbyder endda internationale læreplanerne til de studerende. Et kollegium ligesom Bahrain Riffa College har tjent byen effektivt i mange år.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Bahrain, Tombola. Kontakt skolen her!

Læs mere

Master of Fine Arts in Drawing and Painting

Royal University for Women
på universitet 2 år September 2018 Bahrain Tombola

[+]

Award Krav Opfylder alle betingelserne forudbestemte i reglerne for Master programmet. [-]

Master of Arts in Design Management

Royal University for Women
på universitet Deltid 36 timer September 2018 Bahrain Tombola

[+]

Etablere College of Art and Design som en specialiseret forskningscenter for design management. [-]