Søg her for Deltid Master Grader i Bangladesh

Top Deltid Master programmer i Bangladesh

Kandidat

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Brugskunst er afgørende for at gøre tiltalende design på alle livets områder. Uden dem ville verden være utrolig kedeligt. En Master i Anvendt Kunst giver dig en dybere forståelse af brugen af ​​kunst i disse praktiske områder.

Bangladesh har en regulerende myndighed kaldet universitet tilskud kommission i Bangladesh, som fører tilsyn med 34 offentlige universiteter og 60 private universiteter. Det 's hovedformål er at sikre, at uddannelsesinstitutioner giver kvaliteten af ​​undervisningen. De skal også sikre, at den studerendes kultur respekteres i alle højere læreanstalter.

Deltid Masterprogrammerne, Deltid Masters fra top business schools og universiteter i Bangladesh. Find din Deltid mester i Bangladesh her!

Læs mere

M. Engg Inden For Telekommunikation (mtel)

American International University-Bangladesh
på universitet Deltid 4 semestre September 2018 Bangladesh Dhaka

M. Engg i Telecommunications (MTEL) er designet til dem med en uddannelse eller faglige baggrund i Videnskab / tekniske områder, og som ønsker at udstyre sig med up-to-date færdigheder og ekspertise til at foretage strategiske ... [+]

M. Enggn Telekommunikation

M. Engg i Telecommunications (MTEL) er designet til dem med en uddannelse eller faglige baggrund i Videnskab / tekniske områder, og som ønsker at udstyre sig med up-to-date færdigheder og ekspertise til at foretage strategiske, tekniske, finansielle og ledelsesmæssige beslutninger, som er pålidelige, velbegrundede og kommercielt levedygtig i den stadigt skiftende verden af ​​telekommunikation. Uddannelsen udbydes i fællesskab af Det Tekniske Fakultet og Det Naturvidenskabelige Fakultet og informationsteknologi.

&nbsp

Denne 36 (Thirty Six) kredit time M. Enggn Telekommunikation program er designet til at producere fremtidens telekommunikation ledere, der forstår telekommunikation operationer fra ledelse, økonomi, juridiske og lovgivningsmæssige perspektiver. Det forbereder de studerende til professionelle karriere som ingeniør med speciale i telekommunikation med en dybtgående viden inden for specifikke områder valgt at passer bedst til deres karriere inden for kunstverdenen. Denne MTEL Grad giver dem den viden, at være kompetent og effektiv ingeniører inden for telekommunikation. Studieordningen er designet i tæt samarbejde med tilsvarende programmer, der forfølges på forskellige universiteter over hele Amerika, Canada og Australien. Programmet er gennemført på en måde, der gør det muligt for kandidater til at planlægge, analysere, designe, implementere, drive, test, vedligeholde og administrere telekommunikationssystemer og erhvervslivet. Derfor er dette program er stærkt anbefales til studerende, der ønsker at få teknisk såvel som ingeniør lederstillinger i telekommunikationsindustrien. Denne grad tilbydes i fællesskab af Det Tekniske Fakultet og Det Naturvidenskabelige Fakultet og informationsteknologi. ... [-]